puss/smack/kyss

och här är min twitter förresten!!!!
lägg till mig så att jag kan lägga till dig så att jag har någonting att göra ensamma fredag-kvällar som dessa.

datorkamera - majalltså. jag var typ snygg den månaden!!!


äppeljuice

NU HAR JAG KÖPT BYXORNA!!! dör lite så bah vah råh. vill bara ut och dansa och dricka öl i dem.

och att se på kärleksfilm och sova tillsammans med honom kan vara det bästa just nu. att vakna upp och sätta oss vid köksbordet och äta frukost och läsa tidningen. att hålla handen och lägga oss tillsammans på gräset i en solig park. att somna där, klockan fyra en fredag, med huvudet på hans axel. att bara fakking vara för en gångs skull.


uppdatering angående mina drömbyxor:

(de där lila rymdregnbåge-byxorna jag lade upp här för ett tag sedan)

kunde ju som sagt inte glömma dem. åkte och provade dem. blev ännu mer kär. brukar inte vilja ha kläder såhär mycket, det är oftast så att jag åker och köper någonting billigt och fungerande på myrorna. och så bara small det och jag blev kär!!!

hade inga pengar, blev lite deprimerad (fast nä, så mycket kan nog inget klädesplagg spela roll, men jag blev nedstämd - okej?!?) och visset inte hur jag skulle få dem. var lite rädd att de skulle hinna ta slut innan mellandagsrean. såhär löste det sig:

- pappa gav mig de femtio kronorna han var skyldig mig.
- hittade en gammal trisslott där vinsten var på femtio kronor (hurra!!)
- min syster bidrog med hundrafemtio kronor eftersom hon inte gett mig en födelsedagspresent ännu.
- jag hittade mitt presentkort på trehundra kronor.

ALLTSÅ VILKET FLYT VA. detta gör att jag bara behöver slänga ut femtio kronor för de där fabulösa byxorna. party!! det har till och med en fattig student som jag råd med. så imorgon ska jag ta en fin pojke i handen och sedan ska vi gå och handla dem. fint.

och ni bah jaha ok varför berättar hon det på sin blogg ska det bli en fakking modeblogg nu eller och åh jag orkar inte. då svarar jag såhär bah: DET ÄR FAKKING KÄRLEK DET HÄR HANDLAR OM!!mvh övertaggad brutta.


dagens fråga

ursäkta mig och så (vill inte vara den som är den liksom), men jag måste fråga en sak; vad är det som är så speciellt med melissa horn?

förstår inte grejen eller hypen kring henne. hon är som alla andra förutom att hon är hundra år efter alla andra och inte gör lika bra musik med lika mycket känsla eller lika bra text/melodi/helhetsintryck.

AMEN

OCH IDAG ÄR FÖRSTA DAGEN PÅ TVÅ VECKOR SOM JAG KUNNAT LÄSA EN BOK SOM INTE HANDLAR OM SAMHÄLLET OCH TEORIER OCH WEBER, MARX, DURKHEIM OCH SIMMEL!!!!!!!!!

och trots det är jag inte mindre stressad. känslan av att vara jagad av mig själv och tiden försvinner inte, trycket över lungorna som gör att den klara luften gör ont att andas in är inte borta och magkatarren är inte försvunnen. trots det är jag rätt nöjd. FÖR JAG FÅR LÄSA EN FAKKING VANLIG BOK! (anna gavaldas lyckan är en sällsam fågel = softchillnaiz.)

vad jag tycker om, del fem:

 • filmer som är melankoliska och inte alls förskönande.
 • pettson och findus.
 • mucklorna i pettson och findus.
 • tyska.
 • brittisk engelska.
 • nagellack.
 • glitter.
 • män som kan spela instrument.
 • lockigt hår.
 • gamla böcker.
 • freestyle.
 • CD-skivor.
 • äggmackor.

hei, vi er mysige


saker man kan fundera på såhär på kvällen:

 • varför ingen följer efter mig och skriver ned mina uttalanden och citerar mig. ibland får jag till det så sjukt bra att jag till och med blir stolt över mig själv.
 • hur det kommer sig att man blir så mycket mer kreativ på nätterna. när det blir mörkt bara kliar det i fingrarna och jag måste skriva ned mina tankar i min bok och rita ballonger, hästar och björnar.
 • vilka personerna som skriver kontaktannonser är.
 • mitt beroende av godis. det är en riktig tankeställande. måste. lära. mig. att. leva. ett. liv. utan. socker. men mat är helt enkelt inte lika bra som sötsaker. 
 • varför jag blir så sjukt rädd så fort en förändring är på gång.
 • hur man kan må så bra och samtidigt gå sönder så mycket på grund av bara en enda person.

tjugosjätte

ligger på sängen med en katt som ligger ihoprullad en armsträckning ifrån mig. önskar att han var min alltid. undrar var tiden tar vägen. funderar på hur mycket av det jag gör nu som jag kommer ångra senare att jag lade ned så mycket tid på. önskar att det gick att stänga av hjärnan ett tag.


yo

idag har jag varit och gått inne i staden med finaste pojken. dum som jag var provade jag de där lila drömbyxorna och de var bättre på än någon annan gång. typ bara måste köpa dem, det enda jag tänker på. eller just nu tänker jag inte så mycket för den där fina pojken är här och vi ska se på star wars och sova och det är nog det enda som händer i min värld just nu. fast nä, för idag träffade jag fyra söta flickor som jag åt gott med. man måste ju variera sig.


let go

efter en hel dags arbete i höstvädret är jag rätt död. då sitter fina sysselsättningar perfekt. exempel på dessa är; mysa med katten, se på gäster med gester, vänta på att han den där fina pågen ska komma hit och se på star wars med mig och att skriva dagbok. känns som alldeles perfekta planer.

alltså, min nya kärlek:brukar hata sådana inlägg som är som detta. men alltså, jag smäller av på de här byxorna. hittade dem när jag var och handlade för typ sisådär två veckor sedan och har inte kunnat sluta tänka på dem. måste. köpa. dem. fakking bäst.

idag är bara en fin dag

idag vaknade jag upp med pojken jag tycker så himla mycket om, jag åkte tunnelbana och en trevlig farbror hälsade på mig och började prata om min ryggsäck, jag åt bulle och choklad, jag har fått studiemedel, jag har träffat gamla vänner, jag har fått massa planer bara sådär, jag har pluggat klart allting (vilket ger mig den första lediga helgen sedan jag började på universitet), jag ska till stallet snart och klappa och pussa på hästar (bästa fredags-sysslan) och katten kommer hit idag och bor här i en vecka. och på det är det en alldeles förträfflig höstdag.

och ibland tycker jag om livet. trots att jag gråter på nätterna och går sönder mitt bland stora folkmassor där man tappar bort sig själv och allt annat som man borde ha koll på. trots rädslan för att bli sårad/ensam/ledsen. trots allt så finns det fina saker.

någonting bra

det tar femtionio minuter, ibland en timma och nio minuter, för mig att åka till honom. under de minuterna (dryga timman) hinner jag bli nervös, pirig, pigg, trött och till sist bara fylld av längtan. längtar efter att stiga av tunnelbanan och ställa mig framför honom. att han ska ta mig i hans famn och hålla om mig. pussa mig på pannan och säga "jag vill ha en riktig puss också". att ta hans hand och gå den slingriga vägen hem till honom. till hans rum i källaren. till det som är vår värld. den bästa världen.

det här kom på posten i veckan:kan vara det finaste brev jag fått.

mango tree

alltså wäääh vet inte vad jag ska göra för jag känner så mycket att jag smäller av och jag saknar honom nu fastän det inte var länge alls sedan han åkte och jag mår så bra med honom och blir så lugn och har så kul och tycker om honom så mycket att jga struntar i meningsuppbyggnad och skiljetecken. THAT'S FAKKING SERIOUS!!!

och här är bästa myslistan som finns.

i know it's hard

sitter och pluggar och så medan en snygg pojke står och fixar pannkakor till oss. alldeles perfekt föredelning tycker jag. lyssna på vår lista som vi gjort, läsa harry potter och se på napoleon dynamite är också bra sysselsättningar. och pussas. såklart. allt är fint just nu. utom plugget såklart.

kanske den bästa låten just nu:


utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö.

och vi har inte träffats på fyra dagar nu, någonting som känns alldeles för länge för det är ju med honom jag slappnar av och blir lugn och bara kan vara. det är en himla tur att han ska åka hela den långa vägen på cirka femtionio minuter eller en timma och sex minuter hit till mig imorgon. jag vill ju bara pussas och se på fina filmer med honom. och vakna med honom bredvid mig och sedan vill jag somna om med hans arm runt mig och hans värme bakom mig.

biu

att pimpa ens datorfodral så att det ser ut som om det är en hel rymd är kul (alltså haha på den där beskrivningen, man bah "hur är en halv rymd då om det finns en hel rymd?". bara stänkte lite glittrigt/silvrigt/guldigt nagellack på hela fodralet och vips så var man sådär inne och hipp som har ett fint datorfodral. hähähä. undrar om det finns några moderiktiga fodral. typ kenza bara köper ett och alla bara köper ett likadant och så var modet igång. blä.

någonting som är värre än döden nu är fakking sociologi-plugg. läser tråkigaste boken och försöker verkligen koncentrera mig, men försöker komma på saker att göra som är viktigare än att läsa boken för att jag inte ska gå under. detta har resulterat i att jag har städat garderoben, städat hela rummet på damm (till och med gardinstången, bakom anslagstavlan och i olika lådor), hittat massa balla bilder på ledsna människor, rymden och söta djur, skrivit brev, börjat klättra på väggarna och ätit ungefär allt som finns hemma. allt är nödvändigt och viktigt.

tips!!

jag tycker om hösten, för på hösten är det massa bra program på tv. så kan man liksom gosa in sig hemma istället för att vara ute och ränna. det borde jag gjort igår. istället var jag på rockkonsert (hard rock halleluja!!!! nä, nu ljuger jag, det var inte så mycket rock) och hängde på vår lilla orts motsvarighet till typ ålandsbåts-fester.

här kommer de bästa tv-programmen:
- gäster med gester.
- idol (fast bara uttagningarna. vem bryr sig sedan liksom, blir ju ändå inget bra av de som är med där)
- skavlan.
- moraeus med mera.
- tack för musiken.
- bonde söker fru (de är ju så mysiga, de där gos-bönderna)


vad jag tycker om, del fyra:

 • hästar.
 • enhörningar.
 • harry potter.
 • moln.
 • känslan när en häst gosar med en.
 • klappa på nästan alla djur.
 • ljudet av hästar när de äter.
 • kanelbullar.
 • grönsåpa.
 • flädersaft.
 • att skriva.
 • hångel.
 • öl.

 • katten

  har fått rätt mycket energi bara sådär. vet inte riktigt var jag ska ta vägen. idag har jag försökt göra mig av med den genom att springa, gå på föreläsning, städa huset, diska, laga mat och lite så. tror det lyckades för nu är jag mätt och trött. om någon timma ska jag åka och köpa godis och ha en sådan där lugn och trevlig kväll med en fin vän. sådant är trevligt och väldigt välbehövligt. speciellt om man ska upp sex en lördagmorgon och jobba hela dagen.  och om en vecka kommer jag få finbesök här hemma av katten!! hurrahurrahurra!!


  ps. såhär fyra timmar senare vet jag vad energin beror på. det är ju hösten såklart!!!

  it's all in her mind

  och jag har börjat sträcka på ryggen. gör den rak, rätar upp mig, håller huvudet högt. använder skor med klack, lägger på någon centimeter till min längd. går med stolta steg, tycker om min längd. har släppt alla komplex jag alltid haft över min längd. jag, som alltig tyckt att jag är för lång och klumpig. det spelar ingen roll längre.

  när han trots allt det här är ett huvud längre än mig och man inte når upp för att spontanpussas är det nästan så att man till och med önskar att man var lite längre så man slapp få ont i nacken av att pussas stående. och ändå är det så perfekt, hans och min längd tillsammans. när man kan stå och pussa på hans hals och mysa in sig i hans kramar och bara känna sig trygg.

  OBS!! IAG FYNDADE JAG TVÅ TJOCKTRÖJOR, EN T-SHIRT, ETT PAR BYXOR OCH ETT PAR SKOR FÖR TYP TREHUNDRA KRONOR!!! så jävla värt fast nu har jag inte råd med någonting mer den här månaden.

  vad jag tycker om, del tre:

  • brev.
  • bibliotek.
  • citat i almanackor.
  • pärlplattor.
  • tågbiljetter.
  • godis.
  • mjuka och stora kill-tröjor.
  • höst.
  • regn.
  • miljön/naturen.
  • skogar.
  • mystik.
  • att sjunga falskt.

  we own the sky

  igår promenerade jag till stallet och sedan satt jag där i någon timma med en liten kattunge i knät. han somnade. ibland lekte han med mina händer. kände mig som gudfadern. efter att jag suttit i stallet åkte jag hem och duschade fort som tusan och sedan åkte jag till den fina pojke jag vill träffa mest hela tiden. vi såg på film, myste, spelade oxie och gjorde en spellista och lite sådär. och som vanligt låg vi uppe alldeles för länge. det är så bäst.

  att ligga på hans bröst och höra hans hjärtslag, eller att kura ihop sig tätt intill (nästan på) honom. att ligga på hans arm medan han håller på med mitt hår. eller att ligga bredvid och hålla händerna. alltid röra honom. alltid vara nära.

  vad jag tycker om, del två:

  • lugna morgnar.
  • pussar på pannan.
  • oxie.
  • almanackor.
  • lugna gitarrlåtar.
  • att hålla handen.
  • billiga second hand-affärer (de dyra och snobbiga affärerna kan bara gå och dö).
  • honungsyoghurt.
  • att borsta tänderna.
  • tandkräms-smak.
  • fioler.

  &

  och regnet faller ned utanför fönstret. i en stilla flod som tilltar i styrka då och då. ljudet av regn som kämpar nedför fönstret mot marken. torr i halsen. öppnar fönstret så att regnet hörs tydligare, så att klarheten och den rena luften kan ta sig in i rummet. struntar i att det blir kallt. tar på mig en extra tröja. lugn. trygg. de nätter då regnet faller är de nätter då jag sover lugnt. då ingen kommer och hemsöker mig i drömmarna. då jag för en gångs skull får vara ifred. stillheten.


  <3<3<3<3


  vad jag tycker om, del ett:

 • nyvässade pennor.
 • kalla fingertoppar.
 • ljudet av poppande popcorn.
 • svarta kläder.
 • hemmagjorda halsband.
 • första gången man doppar ned en pensel med akvarellfärg på i muggen med vatten och vattnet långsamt färgas.
 • att dammsuga.
 • klänningar.
 • att analysera.
 • sällskapsspel.

 • september

  går på promenader i min ensamhet. aldrig aldrig ensam, alltid ensam här. lever på yoghurt och ägg, river sönder händerna och nagelbanden, skriver ord och meningar som är alldeles för ärliga i min skrivbok. byter nagellack ungefär varje dag, i hopp om att behovet av en förändring ska försvinna. av samma anledning experimenterar jag med mitt hår, byter plats på böcker/affischer/papper/möbler i rummet. väntar på att den där känslan av att vara nöjd ska infinna sig.

  och jag längtar mest av allt bort från allt det här, livet hemma. drömmen om att ha ett eget ställe där man inte behöver prata när man inte känner för det, där man kan göra vad man vill när man vill. rastlösheten, tristessen tar död på mig. är fylld av kraft och ändå hänger den där mattheten över mig. tynger ned mig och kanske är det därför jag är sjuk hela tiden. behöver en förändring. snart.

  vad skulle vi annars göra?  här lyfts jag upp i luften till "och nån dag är jag glömd här" under håkan igår. party och fest. och det var mysigt att stå och pussas med en fin pojke till några låtar, gråta med en fin vän till andra låtar och bara tycka om de två personerna jag höll i handen lite då och då under konserten.

  oden

  idag har jag varit vegetarian i tio dagar och trots att min kropp skriker efter kött känner jag mig lite smått äcklad vid tanken på att stoppa i mig det. max cheeseburgare har alltid varit det bästa jag vet och som jag alltid varit sugen på. nu är jag sugen på det, men inte på allt skräp som är med. och här stoppar vi, för snart börjar jag låta som ett äckligt hälsofreak. och det är jag ju inte. lever efter filosofin "ät och var glad!" nu för tiden. smockar i mig muffins och mackor och sådant. det är bara de där okända tillsatserna jag inte vill ha.

  !"#¤%&/()=?

  någonting jag stör mig på ofantligt brutalt fakking mycket är alla som prisar gud för att solen skiner för oss nere på jorden. antalet facebook-statusar, twittrar och blogginlägg som bloggar om att "idag är det sol, åh, äntligen." eller "är det verkligen solen som skiner? det kan inte vara så!!!" är alldeles för många.

  1. solen skiner alltid, bara att vi på jorden inte alltid upplever det så.
  2. att bara klaga på allt väder som inte innehåller stark sol och blå himmel gör bara att man blir mer negativt inställd till regn.
  3. regn är det bästa som finns.
  4. oavsett om solen skiner nu eller inte kommer inte sommaren tillbaka (tackar gud för det).
  5. KAN ALLA BARA VARA LITE MER VÄNLIGT INSTÄLLDA TILL REGN OCH DANSA REGNDANSEN MED MIG OCH SÄGA HEJ TILL HÖSTEN!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!

  ja, solen är bra och blaha blaha. men regnet och molniga dagar är fan inte sämre. SKA VI INTE HA ETT JÄMLIKT SAMHÄLLE?!?!?!?!

  kan medge att jag tar i nu. men vad fan. hösten kommer och regn är bäst. trampa på våta löv och gå med tjocka halsdukar. hoppa i vattenpölar. känna att världen förändras, precis där man är. att man är med om ett naturmirakel. men visst är det fint med sol en kylig höstdag när man går genom en naken allé där det ligger färgade löv som täcker hela marken. mest tycker jag det är synd att regnet får så lite plats och är så hatat. jag är faktiskt ingen sol-hater. (sedan kan ju detta utbrott bero på att alla som gör störiga sol-statusar är sådana personer jag inte tycker om........................)

  elfte september tvåtusenett

  ligger och lyssnar på inspelningar från den elfte september. det känns så hemskt. och på något sätt känns allting verkligare nu. flera år efter. när man hör rösterna och paniken som hör till dem, som försöker kontakta ledningar och få hjälp känns allting mycket närmare. jag var så liten då, men förstod ändå att det var någonting hemskt som hänt. såhär i efterhand när man är äldre och kan tänka sig in i situationen är allting mycket värre. det är nu man inser till det fulla. det är nu rädslan hinner ifatt. och jag hoppas att ingen ska behöva uppleva sådana saker. här går det att lyssna på dem.

  Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

  alltså kents album röd är så sjukt underskattat. det går på repeat i freestylen så fort jag åker någonstans och ibland är det så att jag inte pratar eller hälsar på någon jag känner förrän den låten jag lyssnar på har spelats klart. det är perfektion/magi/ofattbart.

  och inatt var den mysigaste natten på länge, idag var den mysigaste dagen och vi spenderade tiden mest till mys, pussar och beverly hills. allt är så värdefullt. nu ska jag baka muffins. behöver återhämtning eftersom jag inte inser hur hungrig jag är förrän jag lämnat honom.

  bang bang you're dead

  nu har jag fakking avslutat min första fakking delkurs på högskola!!!! soft och chill och naiz. har tre dagar lediga från studier. de ska fyllas med vänner från olika städer, pussar, håkan och arbete/hästar. och beverly hills!!! åh, älskar den serien. alla är så snygga och fina och den har faktiskt en handling som man inte bara tröttnar på. längtar SÅHÄR FAKING mycket!!

  när man saknar sin andra halva så mycket att man går sönder
  tidiga morgnar

  och det här är den värsta tiden på dygnet att gå upp på. när man är nattmänniska är det svårt att gå och lägga sig tidigt, somna tidigt och gå upp tidig morgon. jag avskyr det. vill sitta uppe och skriva och rita enhörningar hela natten, lyssna på lugn musik, kanske dricka lite grönt pepparmynts-te. prata om viktiga saker med andra människor som också väljer att vara vakna. inte sova bort den bästa tiden. att gå upp nu är bortkastat för mig. jag tappar allt, glömmer saker, blir irriterad. fungerar inte.


  5

  att ligga på hans mage på gräset i en park, gå på promenader runt hela stockholm, skratta. att njuta av den sista solen, den sista sucken av sommar. att njuta av att det äntligen börjar bli kyligare i luften och lättare att andas. höst.

  rita lite häst såhär på kvällskvisten  det var kult. kanonkul. fem av fem toasters.

  och jag har den ballaste kepsen:  och jag hatar kepsar mest i världen. egentligen.

  tiger - mian lodalen

  en lesbisk ung tjej växer upp på sjuttiotalet i en tid då homosexualitet anses vara någonting sjukligt som man ska botas från. splittrad lever hon livet som en tuff och bråkig killtjusare som är skoltrött och hittar på bus med sina vänner, som är precis likadana. samtidigt lever hon i en dröm, en vacker dröm som samtidigt är en mardröm. hon lever i rädsla, lycka, ångest och förvirring. går på fester, gör brott, hånglar med killar, har en flickvän. det bästa med den här boken är att den bara är. man läser och läser och undrar vad som ska hända, kan aldrig lägga ifrån sig den och man dras in i allting. känslorna, miljön och tankarna. så. jävla. läsvärd. det är 348 sidor i den och jag läste ut den på en dag, eftersom jag inte kunde sluta.

  sitter här och äter min fruk-hoost  om cirka sisådär sexton minuter ska jag cykla till stallet och arbeta.  det är fem, noll grader ute och jag är väl förberedd. överlevnadstips nummero ett: ha på dig mössa, ät mycket frukost, drick te och cykla snabbt så du blir varm. (vet ju dock inte att detta fungerar, har inga bevis så att säga. om fyrtiofem minuter vet jag.)

  jungle drum

  när man ligger vaken till fem på morgonen och bara pratarpussasmyser. att känna sig trygg, omtyckt. att kunna säga vad man vill, tycka vad man vill och vara hur man vill för att man vet att det är okej. allt är okej. att inte vilja åka hem efter sjutton timmar i sträck med bara varandra.

  och idag har jag varit vegetarian i två dagar.


  alltså

  "någon gång måste du bli själv" har varit lite av soundtracket till mitt liv ett tag. och nu finns låten på engelska också. det kan vara det tuffaste jag hört.


  i min svarta bok

  idag har varit en bra dag. med idag menar jag igår, eftersom klockan är över tolv. har inte tid att tänka nu för tiden, utom på natten. tiden som är skapad för tankar. tiden som finns för mig. när tankarna kommer tar jag upp min häftiga svarta anteckningsbok och skriver ned allting. för jag tänker att sedan, i en tid långt borta, kan det nog vara härligt att blicka tillbaka. när det inte gör lika ont. när man behöver läsa om någonting sprudlande glatt. för boken återspeglar mig, precis som jag är. humörsvängingar. glad. ledsen. arg. känslosam. och den är svart. svart som natten, svart som mina kläder, svart som allt jag har som trygghet.

  RSS 2.0