kärlek är ett brev skickat tusen gånger

sitter på golvet med finaste vännen.

lycka

och såhäääär glad är jag över att the hives kommer till way out west. lyssnade ju nästan enbart på dem ett tag förut. oj, vad jag ska dansa då.

like it's only you and me

nu sitter jag här och chillar och äter frukost medan min påjke steker pannkakor till oss för snart ska vi åka till havet och jag ska bränna mig ännu mer för jag tycker att det är sexigt att vara lika röd som en kräfte. jag tror han tycker det också. hee.

white rabbit

hej, jag är bränd för jag har tillbringat en hel dag i solen vid havet. lite dumt kan tyckas såhär i efterhand. ett konstant generat ansikte och en helbränd kropp. hysteriskt. men havet är fortfarande bäst och nu ska jag åka till mina vänner och visa upp brännan.

tvåtusenelva

att vara rädd.
rädd för att berätta.
rädd för reaktioner.
rädd för att andra ska se det på ett annat sätt, ur andra perspektiv.
rädd för hur det ska uppfattas.
att vara rädd för förändring.

för det är ju faktiskt inte alltid likadant.
det varierar från dag till dag.
har alltid gjort det, i alla dessa år.

ta mig till havet och gör mig till kung

för jag ska åka och bada!! älskar ju havet mer än någonting annat. min absoluta favoritplats. och nu ska jag dit för första gången i år!

MAT!!!!!!!

KAN NÅGON SNÄLLA BARA KOMMA MED NÅGON JÄVLA MAT TILL MIG?!?!?!?!?!?!?!!?!? ORKAR JU INTE MER!!!!!




all you need is love

och jag bara jobbar och jobbar och det händer inte speciellt mycket i mitt liv. när det väl händer någonting roligt har jag glömt kameran och lite så. en fin vän till mig var vänlig och gav mig hennes gamla telefon. den har kamera och är touch på och jag har nog aldrig ägt en så fin telefon och jag känner mig lite häftig med den. och så lite grattis här på bloggen, till den förra ägaren av denna apparat som fyller år idag - anna - som är fin och bra på alla sätt. grattisgrattis!

det kallas tvivel - det där som stör

har jobbat idag och nu blir det banne mig midsommarfirande för hela slanten, fastän jag ska upp sju och jobba imorgon. ska binda kransar. heeela natten.

saker jag ägnat mig åt i natt:

  • varit rädd för voldemort.
  • varit rädd för tjyvar.
  • myst med katten.
  • smörjt in mina händer med handkräm.
  • skrivit olika listor.
  • räknat till tusen baklänges och framlänges och sådär.
  • spelat tetris i huvudet.
  • planerat hela denna jävla midsommardag.
  • sett på klockan och längtat efter att den ska säga att jag kan gå upp och äta.
  • absolut inte sovit.

janejkanske

och jag tror att jag förstår honom nu.
vad han menade när han pratade om att springa.
de gånger han tipsade mig om att jag borde göra det.
han sa att det var härligt.
att man bara skulle sätta på musiken på högsta volym och glömma allting ett tag.
att man mådde bättre av det.
att man kunde springa bort från allting, om så bara för ett tag.
att man orkade livet lite mer.

åtta månader senare förstår jag honom.


mjau

nu är han här igen!!! sötaste katten någonsin. han ligger och kurrar hos mig nu. fast det heter ju faktiskt spinner. det vet jag. hårar gör han också. har redan katthår på hela datorn. shit. måste borsta honom. sedan ska jag piffa till honom med massa rosa rosetter. kanske lite glitter på honom också. fabulös katt.


puss

när ens söta moder säger att "vem vet, han kanske blir din sedan" när vi pratar om katten. jag hoppas så att jag går sönder, för jag tycker ju om honom så mycket. han är speciell och han är sötast och vi skulle ha det bäst. älskar honom.


20.06.11

lyssnar på "du är för fin för mig" och tänker att det kanske är så det är.
skriver ord i mitt block som är tillägnat de mest personliga tankar jag har.
ord som i sig inte betyder någonting, men som tillsammans bildar meningar som betyder mest av allt.
ser alltid framåt, tänker alltid bakåt.
lever inte riktigt i nuet.
lever i någonting som kan liknas vid en dröm.
en dimmig värld, där jag för en gångs skull känner mig hemma.

apelsin blodapelsin grapefrukt

det kändes som en bra idé att gå ut och springa när det vräkte ned regn. slutsats; det var en bra idé (med undantag av mitt brutalt röda ansikte). älskar regn mest i världen nästan. och nu ska jag se klart de sista avsnitten av big bang theory jag har kvar.

de två bästa låtarna att borsta tänderna till:

bäst. gör det precis nu. borstar tänderna alltså. skriver med vänster hand och koncentrerar mig på att göra två saker samtidigt, svårare än man kan tro.


häi

ölspelet och shotta på 28. hela tiden.

http://open.spotify.com/track/09o8YE3Ta7YRXh5NI9HPZQ






kan alla snälla lyssna på låten, den passar liksom.

vad jag har gjort hittills idag:

  • legat och ritat enhörningar och lyssnat på fin musik i sängen.
  • insett att man kanske borde gå upp och äta frukost efter tre timmar.
  • firat i min lilla ensamhet att påjken och jag varit tillsammans i en månad. ätit dyr choklad, badat bubbelbad med champagne, lagat en lyxmiddag och gett mig själv presenter. skojar, ifall någon faktiskt skulle tro på den här lilla lögnen. men det är en månad idag!!

haha dör



kan någon var vänlig och ta hand om denna vilsna själ? hon kan ju inte ens ta hand om sig själv - hur ska hon kunna ta hand om katterna på regnbågen??? shit.

bilutflykt

kom just hem efter typ sisådär två timmar innehållade olika sysselsättningar. blev upplockad av en skön madam som har världens snyggaste bil, åkte till det där mcdonalds, åt, åkte och hämtade upp en vilsen syster, hoppade runt på en äng, sjöng falskt och ja, där är hela kvällen summerad. det var i alla fall välbehövliga två timmar.

lite sådant som jag vill ha på min födelsedag:


en polaroidkamera

star wars-brödrost

symaskin

en häst.

gärna hultsfredfestivalen också. är ju den enda riktigt riktiga festival jag kan åka på (räknar inte riktigt med way out west som riktigt festival. det ska vara tält och svett och konstant virrvarr överallt för att räknas som festival).

och så lite öl på det.

allt detta någon månad för tidigt. men det är ju bäst att börja samla på sig ett ha-begär redan nu.


saker man kan göra när man åker tåg:

  • sätta på "i'm only sleeping" med beatles på hög volym och stänga ute allas prat.
  • städa väskan på gamla kvitton med belopp som avslöjar att öldrickande och fylleätande är en farlig hobby.
  • rita konstiga monsterfigurer och nallar i sitt favoritblock.
  • skissa på idéer till olika texter.
  • inse att regnet alltid skonar mig från att bli dyblöt och håller sig ifrån att störtregna tills jag kommit in i tryggheten (inte alltid det roligaste - ibland måste man ju få bli helt plaskvåt).
  • fundera på ifall man ska gå och köpa chips när man kommit fram eller inte.

home, where my music's playing

jag har ungefär samma dröm ungefär varje natt. att jag har fått barn och att jag ska ta hand om det så mycket att jag inte hinner ta hand om mig själv. när jag ska duscha måste han (det är alltid en han) duschas. en pojke på två år. och varje gång har jag panik i den där drömmen. för att jag inte berättat det för någon och för att det är mitt ex som är pappan. jag tänker alltid att ingen kommer vilja umgås med mig för att jag har det där barnet. och samtidigt älskar jag det. att ta hand om barnet. men på det hela stora är den där drömmen inte hälsosam någonstans.

jag hatar mänskligheten ibland


but it's a cruel, cruel world

när verkligheten och livet hinner ikapp en och man helst av allt skulle vilja stänga av allting och flytta ut till en stuga i skärgården och sitta där alldeles ensam och skriva texter hela dagarna. på nätterna skulle jag dricka vin. när man inte riktigt orkar någonting och bara blir sådär som man var innan allting började bli bra. när man sitter fast i dåtiden och framtiden och aldrig riktigt lever i nuet. när man inte vet vad man ska göra åt att man inte vet vad man ska göra med någonting.

bondespelet

idag kom min kära pensionärs-vän hem till mig. vi bakade kladdkaka som vi inte åt av och spelade bondespelet. jag vann (såklart, jag är ju typ bäst på spel). lite sådär tur i spel och otur i kärlek. näää. så är det ju inte. men det har varit. allt bra kanske bara har bestämt sig för att hända samtidigt. nu tappar jag spåret, som alltid. i alla fall. här har ni exklusiva bilder på mig.



tänkte bah stajla lite med pengarna va. hej, jag är fett rik.



när man har så stora shorts att man kan dra upp dem till axlarna vet man att man har stora shorts med mycket utrymme. naiz. lite vind och så. 

följde just den där fagra damen susanne halvvägs hem. på cykel i vinterjacka och sockor. ibland känner jag att jag kanske borde bo i något tokigt hippie-kollektiv. där alla är lite knäppa och konstiga som jag. FAN VAD VI SKULLE HA ROLIGT HELA TIDEN!!!!!

ps. det jag ville få sagt med det här inlägget är att jag vann i spelet!! ds.

jäää

drack vin och grillade och åt på parmiddaaaag (lite sådär moget och vuxet uttal) igår. det var trevligt och bra. och inte alls speciellt vuxet och moget. tror inte parmiddagar slutar med "jag har aldrig"-spelet och chatroulette. men vi rockar fett mycket mer än vuxna. och. och. och. jag mår inte det minsta dåligt idag och snart kommer nog påjken tillbaka till sängen. annars ska jag fan slå honom. hora.

i natt

inatt har jag inte rökt. inte en jävla cigarett på hela kvällen. så jävla stolt. jag har heller inte fyllehånglat. alltså kommer jag inte ångra någonting imorgon och jag kommer inte ha några klängiga sms. det jag har gjort är dansat, druckit öl så det snurrar i huvudet och slängt i mig snabbmat. så värd kväll. pojkvän är fan bra. fyfan vad bäst. nu väntar jag bara på att det ska sluta snurra så att jag kan sova. sedan är det chill. det här tog typ ett år att skriva, yääääääääääääääääh.

yoyoyo

idag ska jag bara hänga med celebriteter på sommar. kom dit om ni vill. eller inte. just nu har jag fullt upp med att vara en fin förebild för min syster. sveper öl med henne i rummet. och bjussar. jag är så jävla bussig!!!! hejdå, nu måste jag bli full. jag fick karatefylla, uuuuh!

vi bah dansar hela tiden

http://sendables.jibjab.com/view/1rmQgbJW4N3s4sWQ

typ det roligaste jag sett på länge. hej nicole! din pojkvän gjorde dig till en kille, hur känns det på en skala?

IF YOU'RE HAVIN' GIRL PROBLEMS I FEEL BAD FOR YOU SON, I GOT 99 PROBLEMS BUT A BITCH AIN'T ONE

solstrejkar just nu, blir lite för mycket av det goda så fort jag går utanför dörren. bara smälter ungefär. glittrar lite gör jag också, är ju låtsas-vampyr och klarar inte av solen. förresten, göran persson blev lite avundsjuk på kungen som fick hänga med mig så han ringde idag och ville hitta på något och jag bah okej, bara vi är inomhus. så då chillade vi inomhus och såg på foton på hans familj. det var en rätt trevlig eftermiddag. synd bara att han inte hade någon flädersaft hemma att bjuda på.......

tja

idag har jag ätit lunch med kungen. sedan badade jag och silvia, hon var en riktig badkruka. dessutom var hon blekare än jag, det var lite pinigt för henne tror jag. daniel och victoria stod mest och pussades och var lite smått tråkiga. ändå en rätt värd dag.

och crystal fighters till way out west!!!!!!!!!!! vilken toppendag!



fett taggad. sedan har jag sett på bloggar att det är populärt att skriva var man köpt saker. jag hittade mig själv för en billig peng i en postorderkatalog och fick kläderna på köpet (de bah shit vad skönt nu blir vi av med henne). äpplet är köpt på coop ifall någon undrar. hoppas jag har svarat på alla funderingar kring klädsel och så.

och nu har sötaste katten åkt hem


fem saker man kan se på facebook om man är observant:

1. de olyckligaste personerna är de som skriver de glättigaste statusarna. ni vet de där statusarna om allt roligt de gör och om hur kul allting är i deras liv. det här syndromet visas tydligast bland de nydumpade. lite som att de vill visa hur kul de fick utan den där speciella personen helt plötsligt. det här brukar hända över en natt, fort ska det gå.

2. det är även dessa olyckliga personer som gör flest uppdateringar. att uppdatera minst fem gånger per dag tror jag är någon hemlig överrenskommelse mellan dem.

3. alla nyblivna singlar byter profilbild samma dag eller dagen efter att förhållandet tagit slut. vad är förklaringen till detta? typ "hej, nu visar jag verkligen att jag är snygg och singel"? eller kanske är det för att alla som är i ett förhållande har en profilbild som visar när paret gullegullar (och jag säger inte att det är fel att gullegulla nu).

4. facebook är fyllt av sådana som är uppmärksamhetssökande. hur man kan se det? man ser att de skriver ut hur dåligt de mår och hur allting i deras liv suger. kom igen, om man är djupt deprimerad känner man inte för att offentliggöra det. och allra minst på facebook. nej, vi ser igenom er, bitches.

5. en del verkar använda facebook som en chans att marknadsföra sig. detta gör de genom att ha ungefär en miljon olika profilbilder. dessa bilder är oftast bara på ansiktet och halva brösten. det ska alltid vara halvnaket och den här typen av marknadsföring är det mest flickor som använder sig av. antal profilbilder ökar med dagarna eftersom de byter profilbild ungefär varannan dag. vad är anledningen till det? bekräftelsebehov?


teater!

var på paraplyerna i cherbourg idag. alldeles magnifik och fantastisk var den. sådär så man inte riktigt kan sätta fingret på känslan man har i början. man vet liksom inte om den känsla man har beror på att den är så bra eller om man bara tycker den är okej, för det tar tid att bestämma sig. oftast är det när man har den känslan som teatern är bäst.

de sjöng hela teatern igenom. och den blev ändå inte som en fånig musikal. den var bara jättefin och bra och blir bättre ju mer man tänker på den såhär i efterhand. och det var två fina pojkar med som var väldigt okända, men åh. den ena spelade något blåsinstrument jag inte kan namnet på och hade så fina kläder att jag dog lite och den andra var bara sådär bra på scen. och snygg. och så var det sötaste barnen och tanten. se den!!!!!!!

nu ska jag äta choklad och se på star wars tror jag. bambambambambambambambambaaam.

punkt slut

ibland tror jag att jag är beroende av dn. om man nu kan vara det. jag tänker hela tiden att jag ska lägga ifrån mig datorn efter att jag läst klart artikeln, eller recensionen eller vad det nu råkar vara jag läser. men så blir det aldrig. varje gång hittar jag någonting nytt och intressant att läsa och så är hela den där tankegången tillbaka igen och igen. fan, vad jag älskar dn.

hade världens mysigaste morgon




med en sådan katt finns förhoppningar om att bli frisk snart.

tror jag har hittat bästa bloggen någonsin










bloggen heter "things that make you horny" och åh, så bra den är. och fin. sex måste inte vara snusk. läs den!

-

jag ska fan sluta säga att jag mår bra. det känns lite som att jag blir sjuk efter varje gång jag sagt så. nu har jag blåsor i hela jävla halsen. förhållande-sjukan döper jag detta till nu. för det är bara då jag får såhär många. någon som i hemlighet är en doktor och kan lösa det här? känns lite som att jag får välja mellan att må bra psykiskt och ha blåsor eller att kanske inte må så bra och inte ha blåsor.

mixer<3<3<3<3<3

har just använt min mixer, bästa grejen någonsin. här kommer mitt råd till alla; gå ut och köp er en mixer. nu, omedelbart. jag bestämmer. slavar.

och jag hade världens mysigaste dag med en av de finaste vännerna man kan ha. och så köpte jag sushi för mina trisslottspengar. lätt värdaste vinsten.

du är det finaste jag vet

har inte så mycket att skriva just nu. man skriver ju faktiskt bäst när man är lite nere. och just nu kan jag inte vara det. är ledig från alla skolarbeten, har massa jobb på gång, har bästa vännerna, finaste påjken, underbaraste familjen och mysigaste katten. och jag har insett att det är bra mycket svårare att skriva någonting personligt när man skriver ned alla tankar i ett block istället. då vet man liksom inte var gränsen går mellan för personligt och tråkigt personligt. men jag har ju mina humörsvängningar, så snart kommer det nog något mer intressant. kanske.

And I'll put my hands over your eyes but you'll peek through



såhär kan rummet se ut dagen efter studenten. notera mixern i vänstra hörnet, den fick jag i studentpresent igår. lycka!!! snart är jag en äkta kvinna, åh så jag längtar!!



en sådan fin blomma fick jag av finaste vännen. hon döpte den till shelley och skrev hur jag skulle ta hand om den, så nu ska den banne mig överleva i mina händer!

efter den här ansträngningen med att skriva ska jag äta tårta till middag. adjöss.

(och det blev 19,5 i snitt. överraskning liksom!!!)

RSS 2.0