you kill the inside and destroy the outside

engelska-uppsats, lära sig massor om internationell ekonomi och sedan ha ork till ett någorlunda socialt liv. det går inte ihop. dessa skolveckor försvinner mitt sociala liv och jag känner mig mest trist och tråkig som lägger mig hemma och är på väg att bara ge upp allting och ligger och läser i 'harry potter' eller 'räddaren i nöden' eller ser på olika skräpprogram.

jag har inte mycket ork kvar. till någonting just nu. känner mig mest smånere och smått ohärlig just nu. hela tiden. förlåt.

jag sitter här och äter min frukostjag har sovmorgon och ingenting att göra. fett färdig. duschat, sminkat mig, gett upp försöken till en snygg frisyr och nu har jag ätit. här ser ni vad jag äter varje morgon. funderar på att spela in en sådan där video på facebook där jag sitter och sjunger om min frukost. men gott folk - jag skonar er.

_

och jag vill ha dig.

åyä

öl, cigg, prat om allt och ingenting, dans, skrik, hopp, sjunga, donken, tunnelbana, nattbuss, telefonen med hela tiden och jag fattar inte varför den måste ha så stor påverkan på mig, prata i telefonen med finaste vännen, komma hem, dator och jag fattar heller inte varför den påverkar mitt liv, harry potter, sova, vakna dator igen. det är hatkärlek mellan mig och datorn och nu ska jag åka och mysa med katten och läsa harry potter och njuta av att det inte finns något internet där.

dump for broken dreams

har legat och läst harry potter ett bra tag. snart ska jag åka och dansa fastän hjärtat brister med min bästa fina vän. uttrycket "dansa fastän hjärtat brister" är så bra. säkert! är så bra. cigaretter och trasig hals, öl och skratt.

enkelt

det var nästan vår när jag vaknade. i alla fall i luften och så som solen sken. så jag bestämde mig för att gå på en promenad med min vårjacka. under den hade jag två tjocktröjor - det är ju onödigt att ta risker.
you're the one that i want

ändrade planer. kina-mat, grease och en sjuk men fin vän är det idag istället för att vara ute och ränna. jag är fortfarande mycket sugen på att gå ut, men onyttig mat och godsaker känns lockande det med. allting löser sig alltid, så himla skönt. tycker om mitt liv just nu. och jag fick MVG i filosofi.

a hard days night


solsken

promenerade hem från skolan. missade att jag skulle gå och handla. stoppade i hörlurarna, fin och lugn musik spelades. ställde mig i solen och såg dum ut ett tag. bestämde mig för att leta efter en bänk i solen, hittade en. ren och skär lycka. och nu ska jag ta en långt skumbad med någon av harry potter-böckerna.

,i mina öron spelas lugna melodier och även jag är lugn. för någon dag kanske. vill piffa till mig och ha roligt med nagellack, smink, prova kläder och frisyrer och dansa med en fin vän. åh, fredag kväll - var är du nu?

antikrundan

sitter hemma efter ett äventyr. mina byxor blev fantastiska och nu är de färdigsydda ocg färdigpiffade. likadant är mitt hår. färdigpiffat alltså. det är så att jag sitter och gosar med det för att det är så mjukt och lent. älskar nyklippt hår, nu är det inte mycket slitenhet kvar!

antikrundan måste ju vara bästa programmet. massa fina små skatter som människor ruvar på. och så förvånade de blir när de upptäcker att deras småsaker är värda pengar. allting är så fint där i. just nu känns livet rätt fint och bra. och imorgon är det ju fredag igen.

ha det så kult på restaurangen

nu ska jag fara till min mor och mysa med katten, sy om mina byxor och äta godis. när den käre modern kommer hem ska jag klippa håret. sedan ska jag bege mig hem till min säng hos min käre fader och sova. naiz. godiset kallar på mig nu. underbart!

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

alltså att plugga, det gick ju sämst. därav anledningen till att jag gick upp redan halv sju. och hittills har jag bara ätit en sockerfrukost, inte läst en enda rad. känns som att jag får hoppas på att sockret sätter igång min hjärna och att den löser allting åt mig. ska bara sitta och lyssna på finmusik ett litet tag till. sedan ska jag läsa. lovar det nu. och löften bryter jag aldrig. tjoflöjt.

sådant kan man hålla på med när man borde pluggahar gjort en hemlighet, har suttit på chatten, har läst lite, har lyssnar på musik. har gjort det mesta utom att plugga, och nu ser jag på en film om sveriges ekonomi. lyssnar inte speciellt mycket och är bara rätt dålig. måste ta tag i mig själv, får ångest. om någon timma eller så ska jag banne mig göra det.

fina ord:

 • hångla
 • paraply
 • fjäril
 • solsken
 • sommaräng
 • björk
 • festival
 • partaj
 • moln
 • snöflinga
 • älskling
 • melodi
 • älska
 • kärlek
 • ligga

finns himla många bra och fina ord nu för tiden. men ännu fler förr i tiden måste jag propagera för.


min fader

viktigtviktigt. jag har världens bästa fader. han meddelade nyss att han skulle betala både min studentmössa och mina studentskivor, för att det var "min student som jag skulle njuta av". så himla fin. ibland känner jag mig lite bortskämd. speciellt av min fader, han är bäst för han vill att jag och min syster ska må bra och inte behöva bekymra oss för någonting. precis sådan vill jag vara som förälder när och om jag blir det. puss pappa.

22 januari 2011 - katt
oh, get me away i'm dying

en av de bästa stunderna på dagen är då jag promenerar ned till skolan och lyssnar på musik. det är som om jag är i en helt annan värld då och de problem jag har försvinner för en kort stund. jag går och nynnar för mig själv, trallar med i huvudet, studsar fram när det är en glad låt och går långsammare och på något sätt eftertänksamt när jag lyssnar på lite lugnare toner. att promenaden inte är längre är rätt synd, för när jag kommer fram till skolan är det som att den där tomma världen rycks ifrån mig.

dina händer är fulla av blommortrött på allt och alla just nu och vill bara göra en skolmassaker. och nu kommer jag bli inlagd för psykiskt hjälp. vill inte vara i skolan, vill sitta hemma och måla med akvareller.eller kura ihop mig hos någon varm och fin pojke. istället sitter jag och förstör alla bilder i picasa för att det är så jävla roligt att ändra på dem.

trött som döden

han är en sådan fin kille. och han skulle nog vara perfekt för mig. och det skulle den och den också vara. jag skulle kunna vara lycklig med någon av dem. och jag frågar mig själv varför jag inte kan bli kär och bestämma mig. jag antar att jag bara vill ha det där perfekta självklara.


f1 irri m förkortn

jag hatar förkortningar. så himla fult och irriterande och det enda som pingar upp i huvudet när folk använder sig av dem är att de är dumma i huvudet. på riktigt. en del vet säkert inte ens vad förkortningarna står för. och hallå, vad händer med vår svenska? det är inte så stört jobbigt att skriva ut fullständiga ord och meningar, om det är det är det ingen idé att ens sitta vid datorn eller telefonen. och alla ni som använder er av det och inte kan simpel svenska ens - lär er innan det är för sent!

behöver nån som behöver nån

rätt naiz att få sms om hur häftig man är såhär lagom tidigt på morgonen. låt mig visa er precis hur häftig jag är just nu. kul historia bakom varför man är häftig om man har fingret sådär. det är ju "r" på teckenspråk. så det står liksom för respekt. respekt till mig som ska åka och jobba snart. satans hästar.

 

världens trevligaste kväll med världens trevligaste människor

monopol, dans till håkan, tårta, middag, skratt. allt sådant som man mår bra av.och för alltid ska mitt arvika-armband sitta kvar på min handled.

united stage artist

jag älskar att snegla upp lite till vänster när jag ligger i sängen. då ser jag nämligen kentbiljetten och den röda svalan med en låttext på. det var så fint där i linköping, massa röda svalor och massa kenttexter. en fin sak är att jag ska träffa mina två finaste vänner idag och äta pasta carbonara och ostbågar och godis och spela monopol och prata och må bra. det vet jag redan nu att jag kommer gör eftersom de är bäst. och jag ska använda kameran nu. deal.

om man är korkad tom och glad

igår var en sådan där lagom bra kväll. sitta och dricka öl, sitta och inte vara helt nöjd med musikvalen, men ändå lyssna på lite kraftwerk och dubstep. lite bra var det nästan. att röka vattenpipa och lära sig göra rökringar nästan. att bara vara allmänt "jag är en vampyr"-låten, lite sådär korkad, tom och glad. att sedan gå hem till sin mor och ligga och sms:a hela natten och mysa med katten. att när man vaknar ha fått en namnsdaspresent av sin fina mor. idag känns livet bra.

i was born a bitch. i was born a painter

sitter och hjälper min syster med hennes bilduppgift. kollar upp fakta om frida kahlo. vi skulle kunna vara knarkflum-systrarna nummer ett om vi bara knarkade. rest in peace, frida.


upp på taken över staden under fabriksmolnen

har sovmorgnar hela tiden och är ändå tröttare än någonsin. kanske är det på grund av årstiden, kanske är det på grund av allt annat. elände känns som ett bra ord just nu. för jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, har så ont i hela kroppen, hela tiden. och det tar bort känslan av att någonting skulle kunna vara bra. idag ska jag i alla fall dricka öl och röka, det är ju rätt bra.

flädersaft

åh vad jag tycker om flädersaft. för mig är det som att dricka sommaren. så skulle nog sommaren smaka, tänker jag. min fader träffade daniel från ung och bortskämd idag, de tycker jag är rätt häftigt, respekt åt honom liksom. själv sitter jag i mysiskläder och har en tredjedels sockerkaka utan bakpulver och med kakao i ugnen. allting började med ett experiment, men i brist på muffinsformar blev det bara ett misslyckande tror jag. livet är bra härligt ibland. när man är korkad, tom och glad.


jag går inte isär när jag går med dig

att vara vaken för sent varje natt och ligga uppe med elle, håkan och datorn för att man är rädd för tystnaden som skapas när man ska sova. den där tystnaden som gör att man börjar tänka. och ändå ligger vaken. jag har vänt på dygnet totalt och jag tror det är så här jag får leva mitt liv bara.

ge mig arsenik

hatar mitt hår. får sådan himla ångest varje gång jag ser mig själv i spegeln. alltså verkligen mår dåligt över det. ingenting går att göra med det och jag bara hatarhatarhatar det. känns som om det är dags att färga det igen. för såhär mellantråkigt kan det inte fortsätta vara. antingen ska det vara jätteljust eller mörkare. och nu vill jag höra av ALLA åt vilket håll de tycker mitt hår ska gå, mörkt eller ljust?


det här beskriver rätt rejält mycket vad jag lyssnar på just nuibland är spotify så bra,


This isn't another girl meets boysåhär några år för sent upptäcker jag hur grymt och häftigt detta är.

,

jag saknar mycket från förut. de där nätterna när vi gick ut på nattpromenad och rökte, de där dagarna vi skrattade, de där kvällarna vi levde. allt det där som var förut. det är nog dags att lämna de gamla tiderna.

efter borrande i betongväggar, öronproppar och trubbel är detta resultatetoch som alltid så är det jag som är dålig på att ta kort, lovarlovarlovar att det är fint.

alldeles för fint


att gråta

jag kan börja gråta för vad som helst. när som helst. det kan vara en fin man som är ute och ser nöjd ut med livet, det kan vara för att någon sitter och äter ensam, det kan vsara att någon halkar ute på isen, det kan vara till filmer, till musik, på konserter, när jag är glad efter en bra kväll, om någon säger någonting fint till mig, när jag är arg, irriterad eller besviken. jag har nog bara väldigt nära till känslorna och att gråta är ett sätt att uttrycka sig för mig. men jag har inte lätt för att gråta inför folk.


jag hade nog världens bästa kväll igårvi dansade i massor, vi rökte i massor och vi drack alldeles lagom mycket alkohol. och, nästan det bästa av allting, ingen spydde på nattbussen och det gjorde mig lagom lycklig faktiskt. jag har inte haft så roligt som jag hade igår på länge. det var så fint att bara hoppa runt på golvet till bra låtar med sin bästa vän. och några andra fina vänner också. träningsvärken sitter som en smäck redan nu också. 

dirty dancing

så himla bra. sexdans och kärlek i hela filmen nästan. känns verkligen som om dansen symboliserar sex. och sex är ju bra. och allt är så fint i filmen, ingen översminkad, överspejsad usa-film där inte. r.i.p swayze.


toxic

hade en himla trevlig kväll. tittade på en spelning, det var våra små pojkar från förra skolan som spelade. det var inte utan stolthet man stod där och såg på. spelade lite fotbollsspel också. sedan slutade vi hemma hos sebastian och såg på max manus, himla fin film som var otroligt bra gjord. andra världskriget-filmer har en tendens att vara himla bra.fina filmen.den sanne hjälten. låt mig presentera (barabambambambaaam) - max manus!

du är min hjälte för du är precis så svag som jagalltså kolla mina kindben. värsta supermodellkindbenen. och sådär naturligt plutande läppar, vem har sådana nu för tiden? snart ska jag vandra ned till centrum för att möta några. det är trevligt, en liten rökpromenad parharps? nu gjorde jag sådant jag hatar. skrev ett engelskt ord i en svensk mening. men supermodeller är väl rätt dumma?


jag snodde passionsfrukt i en affäremil jensen, dn, proviva, physalis och ett lättare hjärta.

the heart of life

det är nu bekräftat. jag kommer aldrig bli kär. dumma tankar, dumma allting.

yelleyelleyelle

alltså. jag taggar ihjäl för emmaboda så fort jag hör yelle. det måste vara förra årets upptäckt tror jag minsann. så nu vill jag bara ha sommar, klänningar, alkohol, cigaretter och emmaboda. omedelbart. yelle i mitt hjärta. de sjunger liksom om sex och sådana grejor. det kommer bli helt galet bäst. och galet galet!


sjukerpå senaste tiden har jag blivit väldigt blek. vet faktiskt inte vad som är fel med mig, kanske borde gå till farbror doktorn.

hela världen är så underbar

nu är det nystart! gladare färger på bloggen till och med. färger på kläderna tror jag inte jag är redo att börja använda, men lite fina färger på bloggen kanske piggar upp mina tankar lite. jag känner mig i och för sig inte mer uppiggad för positiva tankar, det är mycket lättare att tycka att allt är misär. och det kanske det är. hehe, rimmade just, yäeh. min 40-kronors tröja. billiga tröjor är nog bäst. stadsmissionen också.

http://open.spotify.com/track/4XwD5BQ8sUNxmgSw8vMkS4

Några enkla råd som leder till lycka

1. Befria ditt hjärta från hat.

2. Befria ditt sinne från bekymmer.

3. Lev enkelt.

4. Ge mer.

5. Förvänta dig mindre.

det här fick jag i ett mejl idag. kändes som om råden faktiskt är någonting värt att tänka på. ska nog försöka leva efter dessa. men min hjärna är kanske en aning för negativt inställd. men försöka kan man ju faktiskt alltid.

http://open.spotify.com/track/2KjJhGtseXQBI5Cg6ZZdc9

lyssna på den här låten av yelle nununu. den passar väldigt bra som bakgrundsmusik för mig nu. för det är så jag känner mig. nu är min studentmössa beställd. lite sent, men lite bra. för nu känns studenten helt plötsligt mer påtaglig och jag längtar. efter sommaren, efter att se yelle på emmabodafestivalen. kan knappt förstå att jag faktiskt ska det. SÅHÄR glad är jag över det!

och vi ska aldrig vända om

mörkt bröd med brieost och salami måste ju vara bäst. det gjorde min mage lite lycklig att jag kom hem och gjorde mig några sådana. sedan gjorde det mig lite lycklig att få hoppa en snäll pålle idag också, allt känns så myclet tryggare då. nu blir det till att ligga och läsa och lyssna på fin musik. om jag inte lyckas fastna framför how i met your mother. som det brukar sluta.


man, oh, man, you're my best friend

den här låten gör mig så glad varje gång jag lyssnar på den. den kopplas ihop med världens bästa kväll. den 13 november. håkankonserten, håkanefterfesten, öl, hångel, bra musik. och den här låten. den spelades så mycket att det liksom blev signaturmelodin för den kvällen. bra dag helt enkelt.

everybody want to be understood

hade en sådan perfekt sista ledig dag. promenad med beatles i hörlurarna, vila hemma med datorn, se på how i met your mother, köpa godis. allt bara var bra. och idag känner jag mig lite helare. nu ska jag fortsätta att varva musik med how i met your mother. sådan nörd för den tv-serien att det inte är klokt.we heart it är så himla fint och bra ibland.


,

gick ut på promenad. höll bokstavligen talat på att blåsa iväg. och det var så härligt. uppfriskande på något sätt. att få alldeles för mycket kall vind in i lungorna. som om de blev renade av den kalla vinden. som om jag blev renad av den. sista dagen på lovet ska firas med sista biten sockerkaka.

this heart is a stonevet inte om jag gillar den här låten på grund av texten, rösten eller allting. men den fastnar och rösten är bland det finaste jag hört på länge. här på spotify istället.

obsobsobsoch såhär tänker jag mest sitta min allraallra sista jullovsnatt.

"...och nu slår mitt hjärta sådär igen"

skrev jag just till en vän. den här dagen slutade kanske bra trots allt. limesockerkaka, how i met your mother, glada och fina sms och bara sådär hjärtklappande inom mig. men tro inte att jag har glömt vad denna dag gjort för mig. den är fortfarande sämst. bara lite bättre. och jag blir sådär pirrig i kroppen igen. karusellen har startat igen.

http://open.spotify.com/track/4MVuAb8LTcxX3o7iaydUNv

jag tror att dagen som är idag kan klassas som en av världens sämsta dagar. har inte mått såhär dåligt på länge. yäh.


här är en av sakerna jag minns starkt från arvika 2010


såhär ser mitt nypiffade rum ut nu, från alla möjliga håll

och jag har ingen systemkamera. och jag har ingen talang för att fota. och därför borde vi dra slutsatsen av att det ser om möjligt ännu finare och mysigare och piffigare ut i verkligheten. varm choklad med grädde nästa! och juste. mission carbonara blev underbart. och förresten. obsobsobsa min städade bokhylla!!

the answer, my friend

städade ur bokhyllan idag. nu är den himla piffig och organiserad och huserade om på väggarna också, även de blev piffiga. mitt rum är så städat och fint just nu att jag bara vill ha fest för alla mina vänner här. det skulle vara mysigt. men idag är det lördagkväll innan söndagsjobb. så jag ska laga pasta carbonara och ligga i sängen hela kvällen. det låter helt underbart i mina öron må jag säga.


det gör inte ont så länge du är med mig

nu är jag krigsskadad. min kväll har varit händelsrik. har hunnit med att vara i en deppsvacka över hur fattig jag är, vunnit över susanne på monopol två gånger, börjat gå hem vad som kunnat bli några kilometer mitt i natten, blivit upphämtad av en bil efter någon kilometer för att sedan komma hem. under den nattliga promenaden halkade jag. för det är halt ute just nu ska ni veta. så jag är skadad. och nu ska jag se på star wars eller how i met your mother. hela. jävla. natten. och så ska jag slicka mina sår. men det lät bara snuskigt.


jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

idag har jag lagat middag. vilket mirakel va? just nu står min soppa och puttrar. vatten, hönsbuljong, champinjoner, kokosmjölk, lime och kyckling trängs där i. och på en annan platta står ris och sväller. vi får se hur det smakar sedan, spänningen är olidlig kan jag tala om. annars har jag mest legat i sängen och sett på how i met your mother idag.

vad är så skört att det bryts om du säger dess namn?

Bjørn Sortland har skrivit denna finbok. boken handlar om en vanlig nittonåring med vanliga känslor som blir kär i en speciell tjej. det känns som om man följer känslorna genom boken mer än själva händelserna för det är känslorna som förföljer en. tjejen har cancer och även då författaren inte skrivit så mycket om känslorna utan mer om tankarna, har har skrivit på ett sådant sätt att man bara fastnar i stämningen. den nedtryckta stämningen. men läs boken, det är en fin liten bok som inte tar så lång tid att läsa. bra för alla som inte gillar att läsa massor.

lite star wars-inspirerad sådär

satt hemma hos susanne och insåg att jag vill vara sådär häftig som de i star wars. staplade därefter hennes armband på mitt hår. jag är rätt nöjd med resultatet, tror det här är början på en karriär. vilken karriär det är har jag inte klurat ut än. jag är himla glad i alla fall. sådär bubbligt skrattglad efter en skrattglad kväll med susanne.

var det den store poeten som hon var förälskad i?

ändrade planer. utflykt hem till susanne, där det väntar muffins, inte trevåningstårta, tågspelet och fröken susanne. såklart. det är alldeles för mycket snö ute. men det är härligt. uppfriskande. men jag tror jag stannar inne med star wars ett tag till.

may the force be with you

låg och ritade halva natten igår, sedan satte jag igång och somnade till star wars. satte igång star wars igen när jag vaknade. lyckad morgon. det enda som saknas är frukost på sängen.

idag blir det staden igen. älskar att åka från vallentuna, känner mig fri och glad då. ska testa ett murrigt och romantiskt café med susanne, sedan ska vi dricka öl och rita och skriva och göra sådana fina saker som man bara kan göra med en del personer. vad skulle man göra utan sådana personer? och vad skulle man göra om inte ordet "och" fanns?


snape snape, severus snape

det var så himlans mysigt och roligt idag. massor av skratt och stim och stoj och sådant där fånigt. och harry potter. åh. men ingenting är bättre än böckerna. filmen var bra, och utelämnade inte så mycket viktigt fastän det såklart fanns saker jag velat ha med. men den här filmen träffade ändå bra.

 

nu ska jag digga det här youtube-klippet för det är bra.

såhär taggad är jag för harry potter nununu:snälla lyssna på den här låten när ni ser denna bild.

kan inte fatta att jag har väntat såhär länge på att gå och se den. pinsamt. jag är ju liksom harry potters största fan.

harry potter

idag ska jag och fina människor på harry potter och in till staden. jag älskar harry potter, böckerna är bland de bästa jag vet. de har allt man vill ha. filmerna är inte fullt så bra, men jag tycker de lyckas rätt bra med filmerna med tanke på att de filmatiseras efter en så pass stor bok. och ron är så dundersnygg i filmerna. skulle inte tacka nej till honom liksom. skulle inte tacka nej till hogwarts heller.

lyssnar på beatles och drömmer om svunna tiderjag passar inte in i den här tiden. för fyrtio-femtio år sedan hade jag nog passat in bättre. känns det som i alla fall. för jag är bara inte gjord för dessa dar och jag tänker inte anpassa mig till att vara det heller. jag är den jag är och skulle passa bättre in på den gamla goda tiden, för det var ju faktiskt bättre förr.

jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

denna bok läste jag nyss ut, har kommit upp i storläsartempo. och jag älskar det. böcker och musik har samma inverkan på mig, de fångar mig i en annan värld direkt ofta. denna bok är kärlek och smärta och äkta. det är livet. den är skriven av gunnar ardelius och är bara helt underbar.

varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt

börjar känna mig som den där "du" i håkans fina låt. är negativ och ser ner på världen. men sådan är jag. har ridit och fyllt kvoten av nyttighet idag och ska därför krypa ned i sängen och läsa nu. med en skål nudlar. kärlek. och de kommande dagarna tror jag kommer bli några av de bästa dagarna på länge.


sommaren jag blev vacker

en fin bok jag läste ut i morse. den är skriven av jenny han och är sådär lagom chillarbok bara. att ligga och läsa sådana böcker och äta frukost i sängen är lov för mig. och att kunna somna när man vill och kunna vakna utan att känna stress någonstans. det enda jag ska göra idag är att åka till stallet och rida. tyvärr ingen påni. pånis är bäst, ingen protest.

do you believe in love at first sight?

jag har läst en bok nu i flera dagar. på engelska. och gud vad den sitter fast i huvudet och hjärtat nu. det är en riktig kärlekshistoria som utspelas i london. och den har alla förutsättningar att vara en klyshig bok som man läser och sedan glömmer bort. med undantag av en sak. att den har djup. rakt genom boken. och jag grät på slutet. för den fick mig att tro på kärlek, den fick mig att inse att det inte är bråttom och den var himla fin. vill bara tipsa alla om den.vince & joy heter den, skriven av lisa jewell.

aldrig med ved

berättade aldrig om det största kapet! det är tur att man har en mor med kontakter. lyckades på detta vänster få en sprilland peak performance-jacka. för noll kronor. förstå den turen! en dunparkas. underbart, den skall användas. men, och kom ihåg detta, den kommer aldrig ersätta min älskade kappa. men den var välkommen ändå. för liksom, peak performance är lika med mycket pengar.

åt helvete med himlen

idag har varit en bra dag. åkte till staden med min syster. hängde lite på stockholms stadsmission. köpte en tjock mysegosetröja som gör att jag ser utsom en sjöman. utan den obligatoriska pipan. en sådan ska jag minsann införskaffa! köpte också en brun kavaj. vet inte vad jag tycker om den, det får tiden utvisa. tillsammans blev i alla fall de plaggen en sådan där lapp med en etta och två nollor. kap! åkte sedan hem till mor min och spelade några partier yatzy. jag var bäst. fick yatzy hela tiden. tur i spel som vanligt. och ingen kärlek i sikte.

don't leave the light on baby

vakna upp sent, sätta på belle & sebastian (mina två hemliga älskare jag har i garderoben) och läsa. det är bra. nu ska jag duscha och sedan ska jag på second hand-äventyr inne i staden. kanske. den enda spikade planen jag har idag är i alla fall att fara till mor min och hämta en ny jacka och kanske äta lite middag. och så måste jag duscha. det fungerar inte att vara hur sluskig och lat som helst.

http://open.spotify.com/track/2ebVzLPxGkTNnnd9zCEr95

planerar att sitta uppe hela natten. och lyssna på musik och se på film. star wars eller 500 days of summer. svåra beslut det där. allra mest tänker jag sitta uppe och tjura på livet. och kalla det elaka saker. sådana saker får man göra dagar som dessa. det är okej. jag tänker intala mig att det är det. att allt är okej. eller i alla fall att saker som inte är okej kommer bli det. det måste det bli.


att ligga i sängen och begrunda sitt liv

jag är trött på det livet jag lever och jag är trött på de människorna i det livet jag lever. jag är trött på att alla ska vara så präktiga och duktiga och planerade och att ingen vill göra spontana saker med mig. jag är trött på att jag kommer med förslag och att alla bara är trötta och allting. alla är trötta, så varför inte göra någonting roligt av tröttheten. jag är trött på att alla låtar jag lyssnar på och alla texter jag läser innehåller en spännande ungdom med galna fester, spontana utflykter och påhittiga kamrater.

vart är allt det där i mitt liv? jag vill inte ångra att jag var ung och dum och inte gjorde någonting åt det unga och dumma när jag växer upp. nej. när jag blir gammal vill jag se tillbaka på ungdomen och skratta åt alla roliga grejor som hände mig och känna att nu, och endast då när jag är gammal, kan jag tillåta mig att vara vuxen för att tonårslivet är avklarat. det lär ju inte hända i det livet jag lever i nu. jävla skitliv.

den här piffiga hippa tröjan köpte jag på second hand för fyrtio kronoroch rostmackan hittade jag här hemma. inte färdig såklart. skulle kunna dö för rostmackor, så bäst. hatar mig själv för det. jag är så jävla hipp sisådär halv sju lagom redo för att åka till ett kallt stall och jobba. yeäh!
förövrigt kan jag meddela att det är snyggt när jag har hela munnen full med macka och försöker le.

if you really knew me

sitter hemma hos josefine nu och hänger med datorn, henne och hennes pojke. och mtv. jävla amerikaner. så många är så fåniga. jag är proppmätt. åt typ fyra portioner. och vill ha godis. jag är så jävla tjock!

and it's beautifulnu ska jag vandra till centrumet och införskaffa lite färdigmat så jag har någonting att äta på arbetet imorgon. efter det ska jag fortsätta min vandring mot josefine och äta spaghetti och köttfärssås. och umgås med fina vännen.

http://open.spotify.com/track/69TgcygOjk2IlyJ25BwkBN

att vakna och ligga med datorn och se på massa avsnitt av "how i met your mother". att gå upp endast för att hämta chokladtårta till frukost och för att städa rummet. att gå och lägga sig igen och kolla ut över det nystädade rummet och vara nöjd. att hjälpa sin syster buda på en auktion och vinna den. att lyssna på "belle & sebastian". att tycka att första dagen på det nya året faktiskt börjat bra.


to die by your side is such a heavenly way to die

det blev inte mycket röj igår kan jag tala om. och nu har jag bestämt mig för att bojkotta nyår. så är det med det. nyår bygger på förväntningar som faktiskt inte går att uppfylla. nej tack. det enda som var bra var susannes och min middag. så middag nästa år är det som gäller. hela natten. vi åt räksmörgås, drack vin, åt bearnäsås till kyckling och potatiskroketter, drack vin och rökte i fönstret. det var perfekt och det är så hela mitt nyår skulle varit. men nu är det ju det nya året så det är bara hålla i hatten och följa med vinden.

RSS 2.0