alltså. bästa låtensedan är ju rupert grint lätt den snyggaste skådespelaren någonsin. jag var kär i honom i tvåan och trean och fyran och resten av min uppväxt. sådär fnissigt kär att min vän inte fick prata om honom inför min syster eller mina föräldrar. det var ju pinsamt om de visste vem jag var kär i. det skulle liksom vara hemligt för de flesta att det var just honom jag var kär i.

dirty dancingär fortfarande lite bitter (långsinta damen här) över att patrick swayzes död på något sätt glömdes bort under tumultet med michael jacksons död. patrick swayze förtjänar en mycket större hyllning än michael. han var fan bäst. och galet snygg i dirty dancing. patrickswazepatrickswayzepatrickswayze!!!

bullbaks-uppdatering:

har ätit massor av bullar till middag nu. typ sju stycken. plus bulldeg. och jag har inte ont i magen och jag har bara behövt knäppa upp en knapp på mina shorts. vad har du att säga om det, anna skipper?

moln

planerar att äta bulldeg och förhoppningsvis några bullar på det till middag. allra helst skulle jag vilja att anna skipper läste det här inlägget. in your face, biatch!! hon förstår liksom inte att hon är ett avskräckande exempel som motiverar människor till att bli än mer onyttiga. bulldeg måste vara det godaste som finns. måste börja baka snart om jag ska få någon middag.

brev!!

idag fick jag och min syster brev på posten. från finaste mormor. mormor är typ den häftigaste personen jag vet. i alla fall låg det en liten lapp där i. och så fyra bilder.bilderna är på den hund vi ägde under en stor del av min uppväxt. mormors granne hade varit på promenad med chessie (hunden såklart) dagen innan hon blev avlivad (hunden alltså). och här är bilderna, massa år senare. lite häftigt.hon var bäst och finast och sötast, men ibland var det lite jobbigt att gå ut och gå med henne. då brukade jag muta min käre vän josefine att göra det (godis fungerade utmärkt). trots det var chessie det bästa jag visste, vilket märks eftersom det står "jag älskar chessie" i ungefär alla mina tolvårs-böcker. det finaste var de stunder då jag brukade ligga på golvet och läsa harry potter med huvudet på hennes mage.

datorer och tidningar

har tänkt på en sak massvis av gånger. bambambaam, här kommer avslöjandet: jag hatar att läsa på datorer. om det är någon bloggare som har skrivit sådär långa inlägg orkar jag inte läsa färdigt dem om det inte finns bilder med. samma sak är det med nyheterna på internätet. och fakta-texter. och allting. tvärtom är det med tidningar jag har när jag äter - där vill jag läsa allt och mer och böcker har jag ofta svårt att lägga ifrån mig. det är bara de här datorerna, satans teknik-pryl till oss, som jag har problem med.

ich liebe dich

hösten - var är du?

vill klä mig svart och med tjocka tröjor, stiliga jackor, stora och varma halsdukar. ha på mig mina älskade vinröda docs. vill kunna sitta inne hela dagarna med gott samvete. se alla filmer jag har skrivit upp på min att se-lista. vill gå på museum. trampa på löv. gå i regnet. leva livet. vara sådär melankolisk. på hösten är allt det där okej. om min personlighet var en årstid skulle den vara höst.

ps!!


Hjälp mig i min Jedi-träning - jag konfronterar Volkswagens hot mot planeten Jorden http://vwdarkside.com/sv/jedi/agnes-johansson-272625


som vi älskade varandra - anders paulrud

häftig bok. man förstår inte riktigt allting och hänger inte alltid med. men man bryr sig inte, för man förstår tillräckligt mycket för att boken ska vara trevlig läsning. fina meningar och ibland lite sådär fintsorgligt melankolisk. kanske inte prio ett på att läsa-listorna, men ändå värd läsning.

"Året därpå, fram på sena våren, kom han till mig. Han hade fortfarande brun basker och svart halsduk.
Jag behöver hjälp, sa han. Med ett projekt.
Ett projekt?
Man kan kalla det så. Projekt, det är en modern konstnärlig term.
Han höll tyst en stund, tände en John Silver, han höll den mellan pekfingret och tummen som en fransk slyngel. Spottade ut röken.
Du vet, sa han och sänkte rösten en aning, du vet den där lilla ön i Borgmästarfjärden. Ja, egentligen är det ju bara en kobbe, ett skär. Måsskiten. Jag ska måla den där jävla ön.
Du ska göra vadå?
Jag ska måla den. I röd färg. Som en protest. Mot hela jävla alltet. Och jag behöver din hjälp och din tystnad. För det är topphemligt."

åh, för meningarna och språket i boken.

värt

hade mysigaste kvällen igår med skratt, kebab, vänner och godis. sådant är bra. och hejsan hoppsan så är jag uppe såhär tidigt för att jag ska åka och jobba och alla andra åker till emmaboda och jag vill mest dö därför.

radhusdisco - morgan larssontänkte att jag skulle börja tipsa om böcker eftersom det är det min tid går till mest nu för tiden. börjar med en jag läste för ett tag sedan, den är himla fint skriven och man kan inte sluta läsa den. det är lite sådär nostalgiskt 80-tal, fastän jag inte ens levde då. åh, den var härlig den. här kan man läsa om den.

fuck kommentarer som inte betyder någonting

här sitter jag och berättar om min ångest och om hur dåligt jag mår. så får jag kommentaren "Hejsan svejsan! Hur är det med dig idag?" på just det inlägget. man bah jaha men dö förstår du ingenting. lär dig i alla fall läsa igenom hela jävla texten. blir sjukt irriterad. sådana förtjänar inga läsare alls.

saker jag får ångest över:

 • att jag kom på alldeles försent vad det var jag skulle plugga till och därför måste vänta ett halvår och jobba i höst.
 • att hur mycket jag än söker och söker på hemsidor, mejl, arbetsförmedlingen och svarar på annonser om jobb får jag inget eftersom jag är sämst.
 • att jag inte har något körkort.
 • att min moder får mig att känna mig dålig och ökar min ångest för att hon klagar och tydligen inte tycker att jag gör tillräckligt mycket för att hitta jobb eller någonting.
 • att min fader är för snäll och låter mig bo gratis här hemma för att jag inte har något jobb. det gör bara att jag vill tjäna massor av pengar så att jag kan ge honom allting han förtjänar. han är bäst, men att han är så snäll ökar min ångest något enormt för att jag inte kan ge honom allt tillbaka.
 • att det känns som att min fader betalar allt medan min mamma är långt ifrån mitt liv.
 • att det enda jag vill ha just nu heter victor och är flera hundra mil borta från mig och inte kommer hem förrän om nio dagar.
 • att min magkatarr börjar komma tillbaka.
 • att jag ska klara mig själv. utan jobb och utan pengar.
 • att jag aldrig kommer kunna flytta hemifrån.
 • att jag mår dåligt och hatar mitt liv.
 • att jag vill röka men inte kan det eftersom jag har slutat.
 • att alla mina riktiga vänner känns så långt borta.
 • att jag bara vill lägga mig ned och gråta hela tiden.
 • att jag inte kan sova längre och bara drömmer mardrömmar.
 • att det finns så många människor som är ensamma.

hela mitt liv är ett enda stort ångestmoment. tack och hej.


-

tänker för mycket, sover för lite.

saker att glömma:

 • när han tog min hand och jag skojade bort det för att jag var rädd för allvaret.
 • de där gångerna jag kände att allting var sämst och han intygade mig att så var det inte.
 • promenader i mörker, regn och storm.
 • lägenheten på söder.
 • hångel i en mörk vrå på en pub.
 • alla gånger vi pratade musik.
 • känslorna.

btw osv lol

jag filmade hela gotland, för jag vet att jag är sämst på att komma ihåg att ta kort och att faktiskt ta kort. så jag tänkte att om jag filmar lite då och då har man en film som minne och ögonblick från lite då och då. här är den:


har tre planer för kvällen och natten:

lyssna på velvet underground, läsa och se på star wars. så. jävla. värt.


i'm on a boat mothafukka

hemnma för fan!!!!! så trött och trött och trött. just nu vill jag helst av allt åka och bada. får inte nog. i just can't get enough, bambambarambarambaraam. världens trevligaste lilla utflykt till gotland var det. filmade massa, att ta kort är överskattat.

ha det så kult på restaurangen.om två timmar åker jag till gotlandsfärjan med bästa kusinen och sedan bär det iväg. jag tror vi kommer ha en himla bra tid med utekvällar, öl, sol, bad och onyttigheter. är det semester så är det det. heido.

En lista en lördag

Will it be ok? Young Folks.
How are you feeling today? Mitt kvarter. 
How do your friends see you? I am the walrus. 
Will you get married? Idioter.
What is your best friend's theme song? Feel the love.
What is the story of your life? Det kanske kommer en förändring.
What was high school like? Slåss som Ingo.
How can you get ahead in life? Take me to the boats. 
What is the best thing about your friends? I lost my little girl. 
What is tonight going to be like? Ramlar. 
What is in store for the reminder of this weekend?
Hon är så söt.
What song describes you? Won't be long.
To describe your grandparents? Kärlekens alla färjor. 
How is your life going? For you blue. 
What song will they play at your funeral? Def Leppard bil.
How does the world see you? You are my sister.
Will you have a happy life? Pojken med hålet i handen.
What do your friends really think of you? Kiss me.
Do people secretly lust after you? Music when the lights go out.
How can I make myself happy? The human hosepipe.
What should you do with your life? Chapeau claque.
Will you ever have children? Säg vad ni vill.

Hittade den här listan och tänkte att de som svarat tidigare måste ha fuskat med svaret, för man ska bara shuffla sig igenom sin musik, för att låtarna stämde in så bra på alla frågor. Så tänkte jag testa och det var tydligen inte så mycket fusk som krävdes.

mormors hörna

har suttit hos en mormor ikväll och spelat yatzy, ätit middag och massa jordgubbar med glass och hallon till efterrätt. det är det bästa jag vet. både att vara hemma hos mormor och att äta jordgubbar. det är en sak jag kommer ihåg tydligt från när vi var små - när vi åt glass och jordgubbar med liten sked i rosablommiga skålar. gammaldags vanilj är smaken på glass man ska ha till jordgubbar.

hater-agnes

det regnar och är grått ute och det passar mig alldeles utmärkt. snart åker jag till gotland och även det passar mig bra. dock insåg vi alldeles försent att vi lyckades boka biljetter dit samtidigt som alla äckliga människor som ska på stockholmsveckan. skiter i att man inte ska dra alla efter en kam, vara fördomsfull och att man ska välkomna alla med öppna armar. de människor som ska på stockholmsveckan är - och kommer alltid förbli - kanske det äckligaste jag vet.

ps. det kanske låter lite motsägelsefullt när jag säger att alla som ska på stockholmsveckan är äckliga, när jag själv ska fara till gotland. ha då detta i bakhuvudet - jag åker till gotland, inte stockholmsveckan. jag tänker hålla mig på minst 2 kilometers avstånd från alla sådana snusk.


heffaklumpen

var på en mysig middag och när vi åkte hem såg vi världens härligaste muminhimmel. sådär fint rosa och fluffig och bra. höjdpunkten idag. kvällen alltså.

och nu ska jag sitta uppe hela natten och tänka på livet och andra viktiga saker.

nej

hatar när man bara vill vara inne i sin egna lilla värld och så kommer det folk och förstör och ska prata massor. det händer överallt. låt mig vara ifred. orkar ju inte.


amnesty-fjärilar

det här (!!!!!) tycker jag att alla kan göra. väldigt aktuellt och viktigt. man gör en fjäril på amnestys hemsida för att visa att man stöttar kampen att få bort förbudet av abort i nicaragua. som det är nu kan det inte hålla på - kvinnor och flickor som blir våldtagna tvingas behålla barnet eftersom de hamnar i fängelse om de gör abort.sådär blev min. himmel blå himmel blå liksom.

spirit of the night

fick häst-abstinens och cyklade till sommarhagen där det fanns massa hästar och ponnys att pussa på. körde förbi en man som klättrade på stege med en motorsåg i handen (han bah lever farligt). höll på att ramla av cykeln för att jag inte kunde låta bli att titta - helt fascinerad. kände att jag faktiskt gjort mitt för idag. så kan det vara.

och äntligen är det molnigt, kyligt och regn i luften. åh.

take me to london, tell me something i don't know

lyssnar på partymusik och städar rummet. lägger mig och läser, fortfarande till partymusik. hela livet är lite partymusik just nu och om en vecka åker jag till gotland med mina humörsvängningar.

ingenting

att äta våfflor mitt på sommaren är viktigt. precis lika viktigt som det är att inte utnyttja solen, utan istället ligga inne.

oh boy

sitter mest och målar enhörningar, små monster och kattmänniskor. tänker för mycket. hela tiden.

den där markus

Snöstormen tvingar oss närmare, på Sibirias breda gator
Spåren i snön suddas snabbt ut, "Vi finns bara här och nu" säger du
Så stannar du
Sen lutar du dig fram och lyfter bort luvan med din hand
sen kysser du mig bättre än nån annan

Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör
Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör
Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör
Du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör

lite för balla videos

liksom, när ska de spela?!?! betalar allt jag har typ. dock har en lite hårig krabat här nu igen som gör att jag kan hålla ut och stanna hemma ett tag i alla fall. älskar att vara kattvakt, speciellt när man får choklad för mödan också. bästa frukosten.


har suttit och tittat igenom hela min bilddagbok från 2007-2009 ungefär

och det var ungefär som en liten resa tillbaka i tiden. då tyckte jag att världen gick under för att jag inte fick sms från killen jag tyckte om på tio minuter. sedan tyckte jag att världen höll på att gå under för att jag inte hade någon fest planerad varje helg. och så vips, så skrev jag om fester och gjorde mest tester. mest skrev jag någonting i stil med "jag mår så dåligt idag" eller "jag har så tråkigt". och så var det helt galet vad jag överanvände smileys. saknar lite att vara en småtting igen. på det där sättet då man vet att önskan aldrig kommer slå in, för egentligen vill jag ju inte det. inte alls.


lite såhär kunde man se ut när man var femton bast.

<3<3<3<3<3<3

igår såg jag bill skarsgård. han är den snyggaste jag vet nästan och jag ville bara kidnappa honom lite. tyvärr såg han lite ledsen/arg/nere ut. inte glad i alla fall. synd, ett leende hade ju suttit perfekt. förövrigt har jag just gjort fulaste rubriken och så lite sådär är det.


chillarmedminapartynaglaråärlitegangsteråäteruppmintummeska till staden och äta jordgubbar och sitta i en park och kanske dricka lite öl och så är det ju sommar som gäller ikväll och vips så kommer jag haft ännu en såhär fin dag. allt detta ska jag göra själv - because it's okey to be alone!!!! skojar, ska träffa en fin person som jag har saknat litegranna.

ps.

jag har äntligen köpt biljetter till way out west!!! efter att haft tågbiljetter tur och retur till det lilla götet kändes det som att det var god tid att köpa sig en biljett. eller två. eller en miljon!! är så himla dundersugen på att åka dit redan nu. smäller av. en miljon gånger!! och det bästa är att jag fyller år den elfte. när alla klubbar är. dansdansdans!! ds.

cynism, pessimism och all världens elände.

läser alla mina texter som jag skrivit men sedan inte vågat publicera, utan istället sparat som utkast. tänker tillbaka på tiden då jag trodde att jag skulle gå under. tänker att det kanske hade varit lika bra. ser allting ur ett annat perspektiv - en utomståendes synvinkel. förstår genom att läsa texterna hur trasig jag är. förstår att det kommer att ta tid innan jag är lagad. om man någonsin kan bli lagad efter att en gång ha gått sönder.

¨¨¨¨

promenad i staden, picknic på en bänk, folköl, spårvagnsresa, planering och "stor stark"-ölsmys med finaste vännen. sådant behöver man ibland, när allting snurrar och det mesta känns tungt. att prata av sig om allting man tänker på, sådant som tynger ned en och som förstör. då är det bra med en vän som kanske kan få en på rätt väg igen. vad som nu är rätt väg. ibland tänker jag att ingenting är rätt. det kanske bara är så det är.

och det känns som om det aldrig kommer ta slut. det kanske det heller inte gör och det är det som oroar mig. försöker reda ut alla tankar som irrar runt i huvudet men den enda lösningen jag får fram är att allting skulle bli bra bara jag slutade tänka. istället för att lyssna på mig själv tänker jag ännu mer. och fortsätter mot någonting som liknar ett slut. eller en början. eller ingenting.

det finaste jag vetdet här är sommar för mig. att stå och pussas med en av de bästa varelser som finns. i en varm sommarhage, med solen skinande över oss. då bryr man sig inte om några problem, det enda som räknas är samhörigheten.

snart 00:00. midnatt

ps. ligger och spelar tetris i byxor med ofantligt hög midja, utsliten bh och en tom burk keso bredvid mig. i sängen. och nu kommer min syster över för tetris-lan. har utvecklat någon form av beroende tror jag. om jag skulle ta och analyser mig själv såhär på småtimmarna. ds.

till sist

splittrad.


she's got a ticket to ride

har biljetter som säger att jag ska åka till gotland och göteborg och snart kanske ännu en som leder mig till småland. behöver använda dessa biljetter. nu. snart.

värt.

idag har jag plockat smultron i en skogsdunge, pussat på ponnys och busat runt med hästar i en sommarhage.


she loves you yeah yeah yeah

idag chillade jag på en filminspelning med depp. vi är såå tighta och jag tror att han känner samma sak. han frågade om jag ville fika med honom imorgon, tyvärr var jag tvungen att tacka nej - jag arbetar ju då. han sa att han kunde betala de pengar jag skulle få för jobbet om jag umgicks med honom istället. kändes kanske lite horigt, men så tänkte jag att "jaja, det är ju faktiskt johnny jag ska umgås med". han är så snäll, och han skulle aldrig köpa en hora. så då var det problemet löst, imorgon ska vi ta en fika. synd bara att min engelska är så förfärlig.

RSS 2.0