ungefär det enda bra:

året 2012. våren 2012. längtar pga detta:

kent släpper nytt album.
krunegård släpper nytt album.
the knife kommer med nytt album.
the drums kommer och spelar i stockholm.
jag kommer antagligen plugga till något jag faktiskt vill bli då.
(semledagen, påskgodiset, glassarna, maten.)


29

har en smärre livskris som innebär ångest, andnöd och panik. samt stora mängder trötthet. alltid så trött, på allt. brb.

söndag 27

OCH DU STÅR BREDVID OCH SER PÅ MEDAN JAG FALLER ISÄR.

som en cynisk edward cullen ungefär

ikväll ska jag glittra och bittra. inflyttningsfest osv. peppar med pepparkakor.

fredag

men jag vill bara bort härifrån. gärna med kents nya album och en pizza. på ett tåg mot berlin eller polen eller någonting annat. någonting nytt.


och allt skulle vara mycket lättare/roligare/bättre med denne filur hos mig alltid:


&

det bara är en sådan dag idag. sådär så att man är trött på allt och alla och sitt liv och så vidare och så vidare.

.

och helt plötsligt blev dagen sämst. när jag var liten och alltid var i stallet var min och min systers plan att köpa en av våra favoritponnys. nu går inte det för hon är avlivad. och jag vet att man inte borde känna så mycket när en häst dör men jag skiter i det. känner vad fan jag vill.

the cold swedish winter

idag ska vi på rainbow warrior men innan det ska jag äta ungefär tusen knäckemackor med ost för det är bäst. MITT LIV ÄR SÅ GLAMORÖST, FABULÖST OCH FÖRSVUNNET SPÅRLÖST.

för övrigt tvingar jag er att se på edward scissorhands innan november är slut. det är en november-film som alla borde ha som tradition att se denna månad.

edward scissorhands

idag ska jag och min pojkvän se på edward scissorhands och dricka glögg. edward är min allra bästa snö-/november-/mys-/julstämningsfilm. och glögg är bara allmänt bra. jag har varit vaken sedan klockan fem och jobbat. luktar häst.

19nov2011

har inget liv och tycker om att inte ha det. borde starta en matblogg pga största delen i mitt liv är fyllt av att äta för tillfället. när jag inte drömmer om mat drömmer jag om att sova. annars kan man ju simma, hata människor och störa sig på saker, samt se på how i met your mother och pussas.


baby says

klarade tentan och plötsligt känns livet lite lättare. i ungefär två minuter.

idag var jag och simmade. en ung herre där hade en tatuering över hela ryggen som sa "lev livet". kan vara det fulaste jag sett på cirka hundra dagar. tycker så synd om människor som inte förstår hur fula saker de gör/säger/är/har på sig. man får tycka så.


hälsningar från två mörka och svåra personerjag lever. har pms. tjarå.

mitt allra bästa partytrick:


hatet, nummer tolv:

  • alkohol.

42 %

alltså jag ba misslyckades rätt mycket på tentan tror jag. men fakk the system, 2 cool 4 school liksom. idag blir första dagen på typ miljarder veckor som jag kan ta det lugnt = harry potter gånger sju. och mysa med en katt. och party like a rock star liksom. så jävla ung och galen.

07:01

om cirka sex timmar kommer tentan vara över. avlider.


topp tre dumma saker jag gjort på senaste tiden:

1. jag klippte lugg.
2. jag har slösat bort 2700 kronor på en halv månad = inga pengar för resten av halvan.
3. jag åt nyss upp godiset jag köpte idag (FÖR MINA SISTA STÅLAR!!) för att ha till tentan imorgon.


kära dagboken

i natt har jag sovit cirka fyra timmar och enda anledningen till att jag är vaken nu är pga sympati. man kanske borde sätta sig och studera lite samhällsvetenskapliga metoder? eller om man skulle ta och klicka hem en häst från internätet? eller kanske bara pumpa cykeldäcken?

till jultomten:

min högsta önskan just nu är att få en hundvalp. om jag fick det skulle ingenting kännas lika svårt/hårt/jobbigt/omöjligt/helvetiskt. vi skulle gå på långpromenader, läsa böcker och mysa. jag skulle ta så bra hand om den och vi skulle växa upp tillsammans.

8 november 2011

och jag sökte just ett jobb i england.

14:42, fever ray, högtalare: 62 %

och saknaden byts ut mot likgiltighet.


dagens dilemma:

ska man gå och baka sig en sockerkaka eller inte?
+ min syster blir glad, min fader blir glad, socker gör alla glada, sockerkick=bättre plugg, man kan ba visa upp sina hemmafru-talanger, det luktar gott.
- jag kommer äta upp smeten, vilket leder till mätt mage, mat-koma=inget plugg. samt ledsen familj.

varmvatten

och så ba var helgen slut, men det var inte plugget. ibland känns det som att jag inte har kontroll över någonting när det är en sak man inte kan kontrollera. är det detta som kallas kontrollbehov? måste fråga min psykolog.

strange walking man

se på franska nerver, gå på promenad genom staden, dricka öl på ett mysigt ställe, träffa trevliga människor, pussas, hålla handen, alltid vara nära, alltid ha honom med sig på ett eller annat sätt.

och nu har jag pojkvän. kan vara första gången jag känner mig riktigt säker. bara grejen att han ligger och ser på himlen är oskyldigt blå och att båda älskar de här låtarna. bara att jag för första gången känner mig riktigt trygg. att han är min.

kick some ass

gick nyss hem från nattbussen efter en ytterst eminent kväll. hade på mig svarta kläder och svart luva, vilket ledde till att jag kände mig som darth vader (trots att jag egentligen borde känt mig som kejsare palpatine). men whatevvah. i alla fall hade jag kraften, mina värdesaker var nedstoppade i bh:n (så att tjyvarna inte får tag på dem) och jag bara kände mig redo att kicka ned några gangsters/monster/skurkar. dock kom det inga. kanske var tur.

hatet, nummer elva:

  • läsk. det är så snuskigt. sunkigt. alla bara går med sin cola-burk och häller i sig mer socker än dryck. så onödigt. man blir inte mätt på det och det bubblar och sticks i munnen och alla bara blir feta och äckliga. och ja, dra alla över en kam är lite min grej.

an argument with myself

humörsvängningarna jag har just nu är inte ok. först så bara är man jätteglad och hurrahurra liksom. så bara hatar man livet och vill dö. det är stressen och jag forever. inaktiverade mitt facebook-konto mitt i stridens hetta. man bara är helt lost nu och har ingen koll på någonting?


1

funderar på att göra det till en vana att gå och ta ett glas vin efter bion varje gång. reflektera över filmen/livet/världen och så. annars har jag idag träffat pågen jag var olyckligt kär i i över sju månader. konstigt är ordet. 


berg&dalvana

och annars kan man ju åka till sin mormor och bli bjuden på smörgås och te och studera hela eftermiddagen. hitta fokus liksom. sitta och klappa på en hund som ligger med huvudet i ens knä. då går det bra. slutsats; med en hund skulle livet vara lättare. (alltså, långsökt skämt på intågande; livet som i midjan skulle också vara lättare pga alla långa hundpromenader.)

och idag ska jag på "midnatt i paris" och träffa en vän jag träffar alldeles för sällan. revolution mot studierna.


party-tisdag

MwTJSv on Make A Gif, Animated Gifs

alltså, det gäller att festa loss mellan pluggandet. typ med musik som denna.

november

november månad är månaden då jag ser på edward scissorhands om och om igen, det är varma hästar i ett kallt stall, det är stress över julklappar, det är ångest över hur fattig man är, det är harry potter och fångaren från azkaban. det är varma mackor, varm choklad, bullar, chokladbollar, kakor och mat. halsduk, kängor, dubbla strumpbyxor och stickade tröjor. jag tror att jag tycker om november.

skillnaden det här året är att vi får addera lite (läs: BRUTALT MYCKET) tenta-/pluggångest och inget liv pga kurslitteratur att läsa. 

RSS 2.0