tyst nu

lever i ett allmänt tillstånd av förvirring; ett dis av intryck, känslor och tankar omfamnar mig och smeker mig till sömns. jag vaknar på morgnarna och undrar vad som är verklighet och vad som är dröm - konkreta figurer och abstrakta former flyter ihop. jag tror att det är detta som skulle kunna kallas en annan värld.

jag heter agnes och jag lever i en annan värld, en värld där jag faktiskt känner mig hemma (om än väldigt omtöcknad och överväldigad av tankarna/disets/drömmarnas kraft).


onsdag

och han är det finaste jag har/finaste jag haft.

sparrow

EVERYDAY IS LIKE SUNDAY.

och jag är klar med sista tentan för hela sociologi-kursen och för första gången på ett halvår har jag tid att andas, läsa de böcker jag vill, leva utan dåligt samvete och tid att vara. andas in, andas ut, lägga sig på golvet. sträcka armarna över huvudet och skriksjunga med i alla simon & garfunkels låtar.

soon, my friend

hatar allt och alla ungefär, får psykbryt/nervösa sammanbrott/ont i magen varannan minut, men mest av allt har jag ångest. detta är alltså 2012.

8

är kall/varm/mittemellan, läser, målar telefonen guldig och vill ha ljusslingor runt mig för alltid. vaggar mig själv till något substitut för lugn och drömmer mig flera mil från verkligheten och människorna på denna jord.


5

det svider i ögonen av trötthet fastän jag sovit tio timmar flera dagar i rad nu. jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din. och ångesten har bytts ut mot en ständig trötthet.

mhm

FÖRSTA INLÄGGET 2012 WOOO OMG SPACE:AT!!!!!!

skojar. mest av allt just nu vill jag bli frisk, ha långt hår och massa massa glitter runt mig hela tiden. annars är 2012 rätt bra. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. lol.

RSS 2.0