och jag ska dansa fastän hjärtat blöderpå riktigt.

http://open.spotify.com/track/5Lf74o9BFFGIZDWNUtAIap

så taggar jag för nyår.
nyår kommer se ut så att jag har en deit med fröken susanne. vi slår på stort och ska äta trerätters. jag har bakat tårta. fransk chokladtårta. för vi ska vara franska och lyssna på fransk musik och dricka vin.
efter det ska jag in till staden med hanna och johanna och fortsätta vara fransk. is what i would say if i could deside. men vi ska till gamla stan på någonting spännande och om inte det duger letar vi vidare. nödplaner. jag är kräsen och ska banne mig ha sådan musik jag gillar att fira det nya året till.
men jag vill inte fira. jag ser det mer som att gå ut och inte fira. bara vara glad och dansa. för varför ska man firaa det nya året? ska man inte fira alla nya dagar också då?

tvåtusen+elva

· Håkan på Cirkus den 18 april. Åh.

· Emmaboda-festivalen.

· Way out wast.

· Lediga dagar.

· Att cykla på nysopade vårasfaltsvägar med vinden i håret.

· Säkert!

· Studenten.

· Studentskivor.

· Dansdansdans.

· Hösten. Den är så fin.

· Att bada i havet och små sjöar.

· Bada naken i havet. I år ska jag bada naken har jag bestämt. Det ser jag fram emot.

· Att se vad som händer under året.

· Att börja plugga på universitetet.

· Massa fina fyllor och dimmor.

sedan finns det ju massa fler saker som händer. men det är dåliga saker. och det ser man ju inte fram emot. jag är för jävla negativ. men vet ni vad? SKIT SAMMA!


Celebration, it’s time for you and me to celebrate the good times and the bad times

nu är det snart dags att fira. woho. fast vad firar vi? det här året har inte varit så himla bra och jag tvivlar på att nästa kommer bli så himla mycket bättre. men det kommer innehålla mer. så det kanske är det jag ska fira. att jag väntar ett innehållsrikt nytt år. ska sätta ihop en liten lista med saker som händer.

igår mötte jag upp min postenflicka och gick och köpte kinesmat. sedan gick vi hem till henne. och hemma hos henne brakade helvetet loss. vi bara skrattade och skrattade och var lite knäppa i huvudet. och jag vann över henne i nästan alla kortspel vi spelade. jag hade en så kallad tur i spel igår. underbart.


svartsvartsvart

älskar svarta kläder. därför köpte jag mig två svarta byxor idag och en svart klänning och en svart tröja. svarta kläder är bäst. hatar massa färger. mest hatar jag sådana fåniga gina tricot-tröjor med konstiga palmer och figurer och färger på. det är inte ens sådär häftiga färg-tröjor. man vill bara ruska om de som har på sig sådana och säga åt dem att växa upp. ska det vara färg ska det vara färg med klass. typ. fast vad vet jag egentligen? blir bara så upprörd.
vandrade runt i staden med min syster och fick massor av saker fixade. typ busskort, klädinköp, allt sådant viktigt i livet. sedan åkte jag hem, lyssnandes på "2 steg från paradise" i freestylen. freestyle är så jävla hippt och häftigt.

bra saker som hänt detta år

· Jag var nere i Linköping och såg Kent i mars.

· Jag var i London i slutet av mars och början av april. London är bland det bästa som hänt mig.

· Jag och mitt ex gjorde slut i slutet av maj. Det var bra för oss båda och slutet på en kärlekshistoria jag faktiskt inte riktigt vet om det var.

· Jag var på Arvikafestivalen i juli och mådde prima ballerina och var allmänt glad och kände mig levande för första gången på länge. Armbandet påminner mig om det ofta, har som princip att titta på det minst en gång om dagen.

· Håkan släppte skivan i oktober och signerade den dagen efter. 13 och 14 oktober. Dimmiga dagar. Av lycka.

· Jag var på Håkan i november och det gjorde min höst uthärdlig.

· Jag räknade matte c. Och är färdig nu. Det är nog den bästa delen.

· Jag var i Göteborg och Lysekil med finaste Susanne i augusti.

· Jag hade en fin pojke från Linköping som hälsade på i juli.
Mysiga dagar då och himla bra dagar. Och sen var det över och det var skönt att bara ha någon för några dagar sådär, utan att behöva bekymra sig om framtiden. För liksom. Han i Linköping och jag i Stockholm. Fungerar icke.

· Jag fyllde arton i augusti och blev lite småvuxen. Känner mig mer som en stor tonåring som får vara ute bland småvuxna människor och ha roligt.

· Jag upptäckte massa ny musik och bra filmer.

· Jag har träffat massa nya underbara människor och jag har kvar mina fina vänner.

· Jag får köpa öl och cigaretter helt själv och leka vuxen.

· Jag har gjort snöänglar i snön med min syster och firat en bra jul.

· Jag har börjat skriva texter och rita igen.

· Jag tror att jag funderat ut vad jag ska göra med mig själv i framtiden.
Kanske. Troligtvis. Får se.

Finns mer dåliga saker att skriva om det här året än bra. Men eftersom jag är så himla deppig hela tiden gör jag bara en sådan här fin liten lista som gör mig lite glad i kroppen av att läsa.


sånt här är lagom fint såhär på kvällskvisten


såhär fint hade jag det i småland juldagarnamin älskade klänning. var tvungen att tjyva den här bilden från min syster. för den beskriver hur jag kände det i småland. det var inte så mycket krav där. och ingen stress.

nu kan du få mig så lätt

himla mysiga dagar med bekka. vi såg på buffy och vampyrerna. jag dör av hjärtattack varenda gång för det är så himla himla läskigt. älskar deras kläder. de hade stil. och det är godis för extrapris på coop. köpköpköp! nu just när jag kom hem hade jag fått ett meddelande på facebook. och det gjorde mig gladare än någonting annat på länge. det var mitt ex:s tjejkompis som skrev till mig och frågade hur jag mådde och sa att fastän vi inte träffats så ofta tyckte hon att jag var en av de härligaste människorna hon träffat. det gjorde mig väldigt jätteglad. för sånt är ju alltid roligt att höra. nu blir det filmdags. ska bara bestämma mig för vilken av alla fyra filmer typ.

femhundra mil i snö

den låten känns ju faktiskt rätt passande nu. alltså max 500 med kent. den borde alla lyssna på, jaja, brabra. snart ska jag till bekkan. hon ska laga middag till oss sen, duktig kvinna. sedan ska vi se på buffy och vampyrerna och det är häftigt värre. så jjävla läskig serie. tur att hon är modig och att jag inte behöver gå hem ikväll. nu ska jag dränka mig i vatten ett tag. duscha med andra ord.

ta min hand eller låt bara bli

jag bytte blogg. för jag vill kunna skriva precis vad jag känner och vill. och det kunde jag inte på den andra. till exempel kunde jag inte berätta för alla intresserade hur underbart det är att gå och röka inne i staden med en fin vän vid sin sida. eller hur jävla sugen jag är på att vara full och dum och ramla på allt och bara flyga runt i dimman. och hångla! men nu ska det bli ändring på sånt. alkohol, cigaretter och andra småhemliga saker ska den här bloggen innehålla. oj, vad jag bygger på förväntningar. underbart. juice och rostad macka nästa. skulle kunna äta rostat bröd jämt och ständigt.


RSS 2.0