when we were winning - broder danieldet är en bok om broder daniel, tycker inte att jag behöver säga mer. finaste boken, finaste bandet, finaste allting. såattehliksombah; läs den!!!

ps. sådär pigg och glad ser jag inte ut nu. och sådär långt hår har jag inte heller nu. tänkte bara att det var SÅHÄR intressant att veta. ds.

Kommentarer
Postat av: idalunder

Vilket bra tips, tack så mycket! Och tycker du? Tack! Jag sökte det med video från rädda barnen! Funderar på att söka det andra som du tänkte också, vill komma på nåt intressant att blogga om bara... Fast det skulle vara spännande att göra intervjuer och sånt. Vilken stad bor du i?

2011-08-07 @ 20:10:04
URL: http://idalunder.blogg.se/
Postat av: idalunder

Ja men precis. Ska det göras ska det göras ordentligt liksom! Och just nu har inte jag tillräckligt med inspiration/information i huvudet för att bara sätta igång och skriva, det krävs lite mer research... men det verkar ju som att det volontärarbetet skulle finnas kvar ett tag och att många kunde skicka in texter och sånt så man kan ju fundera på det ett tag och se om man kommer på nåt bra! Jag bor i Göteborg!

2011-08-07 @ 22:50:43
URL: http://idalunder.blogg.se/
Postat av: dan

Shit. Köpte Broder Daniel Forever - Limited Edition häromveckan. Har en liten återuppväckelsetid med bandet. Blir till att införskaffa boken snarast. Tack så mycket för tipset. Synd bara att den finns kvar i pocket på de flesta ställena. Hade velat ha inbunden. Men man kan inte få allt. För övrigt har du väldigt bra och läsvärda små blogginlägg.

2011-08-23 @ 14:13:34
URL: http://danandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0