vigilante - andreas roman

det här är den bästa bok jag läst. och jag har läst den flera gånger. den handlar om en man som är trött på människorna och samhället och på att folket inte beter sig. för att ge utlopp för sin frustration går han ut i samhället och ser till att straffa de som inte gör som man ska, som inte uppför sig. jag vet inte om alla skulle känna igen sig i boken på samma sätt som jag (eftersom jag uppenbarligen är lite dryg, tjurig och rent allmänt en hater), men i vilket fall som helst är den spännande, samhällskritisk, gripande och alldeles perfekt. det går inte att sluta läsa den, lovar. min topp tre-favoritbok. här kan man läsa mer om handlingen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har smygläst din blogg ett tag, tänkte att det var dags att säga hur det var.Allting känns jättefint med ett liv i magen och jag börjar må lite bättre nu efter djävulsk trötthet och illamående

2011-08-30 @ 15:30:22
URL: http://bdknapp.blogspot.com
Postat av: idalunder

Okej! Kärlek är ju det bästa som finns så det skriver jag gärna om. Men just nu är det ju rätt deppigt på kärleksfronten i mitt liv som du kanske märkt, så det blir nog inte så upplyftande texter. Men jag kan ju försöka variera med annat haha. Men tack för förslag :*

2011-08-30 @ 18:14:08
URL: http://idalunder.blogg.se/
Postat av: lisa

svar: åh, tack så himla mycket. tycker om din blogg också.

2011-08-30 @ 18:18:16
URL: http://molnenifamnen.blogspot.com/
Postat av: idalunder

Jo det är väldigt sant. Så man kan känna igen sig. Jag gillar din blogg förresten. Har inte läst så mycket men den verkar rolig!

2011-08-30 @ 18:40:42
URL: http://idalunder.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha! Smygläst i det dolda, ömh, i det anonyma, kommit in, gått och kommit in igen, utan att du vetat om någonting. Så :)Ja, typ! Gick in i vecka 12 idag, då sägs det att majoriteten av alla gravida kvinnor blir piggare och illamåendet lägger sig. Känns superskönt!

2011-08-30 @ 20:48:53
URL: http://bdknapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0