FITTKUKHORA

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT HA DEN JÄVLA SJUKDOMEN AFTE SOM GER MIG JÄVLA BLÅSOR I HELA JÄVLA HALSEN SOM GÖR ATT HELA HALSEN SVULLNAR UPP OCH IBLAND BÖRJAR BLÖDA OCH SOM HÅLLER MIG VAKEN PÅ NÄTTERNA OCH GER MIG FEBER OCH ETT JÄVLA SEPEHELVETE!!!!!!! KAN NÅGON BARA GE MIG EN MEDICIN?!?!?!?! nej just det. det finns ju ingen jävla medicin för det!!!!!


Kommentarer
Postat av: brutal

jag har också skiten. folk verkar inte ta det serri, det är ju "bara lite blåsor" liksom. HALLÅ!!!! det gör så jävla ont, helt obeskrivligt, och när den sista väl försvinner, så dyker det upp en ny. fyfan.

2011-08-07 @ 12:07:50
URL: http://brutalweapons.blogg.se/
Postat av: idalunder

Jag är också bara för att umgås med en åt gången. Det går i princip inte att lära känna mig annars, jag får inte fram ett enda ord när man umgås i grupp. Klarar inte av att använda rösten, göra mig hörd och ta plats. Men jag har börjat acceptera det, så det är okej. Och då blir det lite lättare att prata också när man inte känner press från sig själv att prata. Jag vet att jag inte kommer få nåt jobb, därför får jag bara ångest. För jag är så dålig på att ge första intryck, har bara haft ett sommarjobb förut och ingen användbar utbildning. Jag vet att jag skulle vara asbra på jobbet bara jag får chansen, men jag kommer ju aldrig få den... Suck.

2011-08-07 @ 13:13:54
URL: http://idalunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0