han är rätt tid, han är rätt plats

det kommer aldrig finnas nått som heter rätt tid, rätt plats.

sådant man kan göra

läser flera böcker av haruki murakami i sträck, dansar, skrattar, solar, myser med katten, myser med vänner, ligger på sängen och sjunger med i beatles-låtar, hoppar runt i rummet till ljuva toner av håkan, klär ut mig, lever.

bang bang, you're dead

tänkte missbruka datorn ett tag innan min syster kommer och tjyvar tillbaka den. den är ju faktiskt hennes. jag har övningskört idag, värsta bilkungen. fast nä, så är det ju inte. hatar att köra bil, det känns mest som att jag hjälper till att förstöra miljön. men ett sådant kort är nog rätt bra att ha.

ikväll ska jag träffa fina flickor och bada och grilla. så nu tänker jag se hur man gör pinnbröd!

ps. jag är klar med alla arbeten jag har så livet känns helt plötsligt lätt att leva. puss adjö och ds.

.

fröken duktig gör upp planer i anteckningsblocket.
fröken duktig skriver "att göra"-listor i anteckningsblocket och följer dem sedan till punkt och pricka.
fröken duktig får hjärtklappning och panik om inte alla måsten är avklarade.
fröken duktig är stressad hela tiden för att det finns så mycket att göra.
fröken duktig mår dåligt om hon går ifrån listan och gör någonting annat istället.
fröken duktig gör alltid det som är bäst, utom på fyllan.
fröken duktig kan bara slappna av om hon är full.
fröken duktig önskar att hon hade tid att vara spontan och strunta i allt och göra det hon känner för.
fröken duktig har bara ett tempo och det är full fart.
fröken duktig är trasig och förstörd och det är på grund av det hon är som hon är - men att göra så många planer för att slippa tänka fungerar inte i längden och det förstör bara insidan ännu mer.
fröken duktig orkar inte mer.
fröken duktig är jag.

såhär va

datorn dog en halvtimma senare efter att jag skrev inlägget. bara pangbomkrashade. och nu är den svart med vit text och fungerar inte alls. så åd får jag ha vår stationära. och det här är den segaste dator jag varit med om. tog 23 minuter (ja, jag tog tid) innan den startat och gått in på internet. och då laddades sidan fortfarande. så jag är rätt datorlös.

kära dagbok

inatt har jag sovit gott men inte så mycket. nu ska jag åka och jobba. vad skönt det ska bli att sova ut imorgon och verkligen njuta av lovet. nej, just det, jag ska ju upp och jobba klockan sex imorgon också. fml.

och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt

















det var en så himlahimla trevlig kväll igår och jag mådde så bra och var full och dum och hade mest roligt och skrattade hela tiden. älskar vinfyllan. älskar öl. älskar mina mentolcigg. hatar vin- och ölfyllans morgondag. hatar mentolciggens inverkan på halsen. älskar livet så jävla mycket, det är bäst - ni flickor är bäst!!!!!

tänkte skåla lite med bloggen

lyssnar på lilla lovis och förar med cider och vin och min egna lilla ensamhet. och tigerglas. halv sju en onsdag. KREJZY!!!!







och ojjjj, nu var det helt plötsligt bara sådär att "kom igen lena!" spelas. vilket flyt jag har.

sing for life

min systers vän sitter ute i köket och sjunger och spelar gitarr. och jag sitter i vardagsrummet och avlider för att hon är så begåvad. blir så avundsjuk. livet är så orättvist - en del kan sjunga jättebra och somliga (jag) kan inte sjunga alls. varför kan inte alla vara på samma nivå liksom? i och för sig har jag himla roligt när jag sjunger ändå, så jag lider inte så mycket av det. men det skulle ju vara roligt att sjunga fint.

och ja, jag tog andreas johnsons låt och skrev som rubrik.

!

älskar att skala päron. det är så himla härlig känsla. prova det ni alla! och gör fruktsallad. sådant är ju fräscht och nyttigt en solig aprildag. fast jag skulle inte tacka nej om någon kom med choklad till mig nu.

punkt

har just insett hur usel jag är på att dela in mina inlägg i de kategorier jag gjort. sådant tänker man ju inte på, det finns ju viktigare saker. vad man ska göra härnäst är en återkommande fråga. eller vad man ska göra med livet. eller varför äldre damer oftast ser starkare och mindre sårbara ut än äldre män, medan det är helt tvärtom nu i denna unga ålder. eller varför jag bara inte kan sluta upp med de dumma cigaretterna. eller vad jag ska blanda ut mitt äckliga vin med. eller så kan man helt enkelt bara ligga och läsa. det brukar vara bästa lösningen på allt frågor - att bara skutta in i en annan värld och inte tänka på någonting annat.

för det är jag och hon och så är det med det



såhär lycklig och glad och söndergråten kan man vara efter en hejdundrande konsert (från igår).

födelsedag! (igen)

idag var det finafina nicoles tur att fylla år. nitton blev hon. jag hade med mig kameran och skulle ta kort. två kort blev det, och sedan var det slut på det. så bra kan det gå med att fota.


jag och en vit kanin. vill ha en vit sådan. alla andra kaniner kan gå och slänga sig i väggen!



frida och fröken vit kanin. mys.

här kommer mina två klipp, uppladdade och klara och underbara





alltså, finns det något finare? jag tror inte det.

dubbel lycka

filmade lite också, för jag tänkte att sådant vill man ju ha på film. och det vill man ju. men sedan när jag såg på videosarna på kameran var det inget ljud. och så bara satte jag mig framför datorn och hoppades och höll tummarna. och ja, det fungerade. så nu är jag så glad att jag skulle kunna smälla av. och alldeles tom och matt. och söndergråten och svullen. men mest lycklig.

och jag brukar alltid tänka att det första sms:et som man skickar till folk efter konserter är det sms:et som förmedlar känslan allra bäst. såhär var mitt:

"Alltså herreherregud. Jag har på allvar inte gråtit såhär mycket på typ några år. Det här är det finaste jag varit med om ialltså har aldrig sett eller hört något finare. Vet inte vad jag ska göra. Nu skulle jag kunna dö lycklig."

blir helt varm i magen och hjärtat när jag tänker på konserten. det här behövde jag. känner mig nästan hel. eller i alla fall mindre trasig.


finaste håkan hellström, cirkus 18 april 2011

och jag kan inte ta kort och jag hoppade och studsade kanske lite för mycket. men här kommer bilder (i ordning från början till kamerans minnes slut) från den finaste kväll jag någonsin någonsin upplevt. lars winnerbäck kom på besök och sjöng med i "försent för edelweiss" och jag grät och grät igenom hela konserten för att allt var så fint och perfekt och för alla nätter man suttit ensam och gråtit. den här konserten slog konserten på hovet. det trodde jag aldrig skulle kunna ske. men åh. känner att jag inte kan sätta ord på hur bra det var.


















(han såg mig, han såg mig, han såg mig)




och så var världens finaste kväll överförd i bilder. trots att transformeringen kanske inte är den bästa får jag världens bästa känsla i magen av det här. ååååååååååååh.

!!!!!!

IDAG SKA JAG SE HÅKAN OCH ÅH SÅ JAG HAR LÄNGTAT OCH ÅH SÅ FINT DET KOMMER BLI!!!!!!!

einen schönen tag

en utflykt till staden slutade med skiftande trötthetssvängningar, två glassar, den där snabbmatskedjan som har ett "m" som symbol, prova en sushibit och tycka om det (älskar att slänga i mig mat - det bästa jag vet!!! ibland skulle jag kunna äta mig fram här i livet känner jag), rock and roll, spelningar och umgänge med en av de finaste vänner man kan ha. josefine, du är himla bra du!

obs, jag hade tänkt ta med kameran för att ge lite bilder till denna blogg. den låg kvar och väntade på mig nu när jag kom hem.

obs, min syster fyller år idag och var på håkan och ringde mig under "precis som romeo". lycka.

obs, imorgon ska jag se håkan och jag längtar så mycket att jag håller på att gå sönder!!!!!!!


när man har en fin syster som fyller år och man får piffa till paketen





för hon är så speciell att hon förtjänar någonting speciellt. tyvärr var hon mer intresserad av innehållet i paketen än utsidan. och det är väl bra egentligen - det är ju insidan som räknas.

igår

älskar tårta. om en person kunde vara som en tårta skulle jag bli dödskär och ligga med den personen. så mycket tycker jag om tårta, det är totalgalet!

att vara med en fin familj och fin vän är också bra. och att ligga och läsa haruki murakami hela natten. allt det där hann jag med igår. plus att jobba och bli fett pepparkaksbrun.

förresten



jag skulle garanterat kunna satsa på läraryrket. att skriva och rita på tavlan är dödskul. idag var utbildningssyftet att alla skulle se nicoles påniplutt, hur den ser ut. och såhär ser den ut!

jesus kommer

för ett tag sedan kom det några "jesus kommer"-människor och plingade på när jag var hemma. de sa att jag såg vilsen ut och gav mig några broschyrer, sedan sa de att de skulle komma tillbaka veckan därpå. de sa att de hoppades att jag var hemma då så att vi kunde fika och prata om frågor kring broschyren. jag var inte hemma veckan efter - de var ju läskiga.

idag kom det nya sådana hattifnattar (fast hattifnattar är fel ordval, de är ju rätt mycket häftigare än dessa besatta människor). de sträckte fram broschyren till mig och började tala. jag sa "nej, sånt där vill inte jag ha!" och stängde dörren. och nu känner jag mig lite elak. det är ju synd om dem. de är ju helt ute och cyklar och besatta och tokiga och nä. så obehagligt, sådana människor ger mig rysningar. men liksom, jag kan ju inte plocka in dem av medlidande, då kommer ju jag bli en sådan. och jag är fortfarande lite bitter på att de sa att jag såg vilsen ut - jag är fan inte vilse!!!!

http://open.spotify.com/track/1Q04QYYVEtuW7aKvCioCTK

det finns en pojke som jag var olyckligt kär i förut. eller i alla fall så nära olyckligt kär man kan komma. jag har ju liksom aldrig varit riktigt kär, så då kanske man inte kan vara olyckligt kär heller. i alla fall; jag låg och lyssnade på det deppigaste man kunde hitta och jag drömde om honom varje natt ungefär. somnade gråtandes och vaknade helt slutkörd efter hela natten. han förstörde mig och mitt liv.

nu för tiden pratar vi knappt och det har lagt sig. jag tittar inte längre vad han gör varje dag på facebook. letar inte efter honom på chatten. skriver inte till honom. när han, med ungefär två veckors mellanrum, hör av sig blir jag fortfarande helt tokdarrig, får ont i magen och får hjärtklappning. det tar ungefär någon att komma över det här och sedan glömmer jag bort känslan och honom mest. för jag vet ju att jag inte vill ha honom. går vidare med mitt liv. men det är de där få dagarna i månaden som fortfarande gör sig påminda ibland. och jag undrar bara när det är meningen att sådana problem som dessa försvinner. jag orkar ju inte mer!!!!

akvarell, blyerts, oljekritor

alltså åååh, måla, ååååh, vad jag älskar det. det gör mig lugn och lycklig i hela kroppen och jag vet banne mig ingenting bättre.

dagens skämt

det var en gång en påge. han var jättekänd och jättepoppis bland flickorna. en dag satt agnes och såg på tv-shop utan att inse vad det faktiskt var hon såg på. hon rycktes bryskt upp ur sin lilla koma när justin bieber dök upp på tv-rutan. där stod den lilla oskyldiga pojken med ren och fin hy som aldrig varit i närheten av en finne och gjorde reklam för hyrengöring. det var dagens skämt. han kan ju inte ens få finnar!!!


här kommer det allra bästa tipset jag har

när det är massa födelsedagar som stundar är en himla bra grej att slå in presenter i tidningspapper. det här gynnar både miljön och den som får paketen. paketen blir personliga och är aldrig det andra likt. det blir så himla mycket mer partaj av det hela.





när man slår in presenter gör man det ju bara med ett syfte - att täcka innehållet. då verkar det ju alldeles jätteonödigt att gå och shoppa loss på flashiga presentpapper när man kan göra allting så himla mycket bättre. lyd detta råd, vänner och väl tidningspapper före andra papper.

pspsps. om man använder tidningspapper brukar paketen bli så piffiga att man inte ens behöver presentsnöre. och vips, så var allt himla mycket mer miljövänligt. dsdsds.


tokyo jag tänker på dig nu

sitter här och försöker förstå hur jag någonsin kunnat tycka att carola var bra. att jag hade britney spears-skivor och a-teens-skivor och gick och drömde om att få dansa runt till doctor bombay, aqua och spice girls är förståeligt - de är ju fethippa och riktiga partyhöjare. man blir ju glad av att skutta runt till sådan musik. 

carola däremot, har hon gjort någonting bra här i världen? en kristen dam som haft en medelålderskris för länge och med ett stelopererat leende. jag ser liksom inte charmen där och det gör att jag inte förstår de yngre dagarna. jag måste varit galen som köpte den där carola-skivan. tur att den bara kostade 59 kronor, annars hade jag ångrat det ännu mer bittert. jävla carola.

alla stjärnor kunde sjunga, utom carola - hon kunde bara vråla (möjligtvis är en hon en jäkel på att waila också).

åh, så kul man kan ha med ballonger





alltså såhär va, ballonger är nog det finaste och bästa jag vet.


grattis till min fina vän

idag efter det hiskeliga talet jag faktiskt blev nöjd med for jag på äventyr. det är min finvän susanne som blir stor kvinna på hela nitton år idag. och då förtjänar hon såklart ett firande med dunder och brak, dock är detta bara början, bambambaam.



blåste ballonger så att jag fick ont i käkarna, sedan for jag med dem fladdrandes efter mig när jag cyklade hem till min vän och brevlådan. kändes fint, som i en saga.



det var en liten överraskning till henne, någonting som stod i brevetkortetlappen var en länk till ett youtube-klipp. detta klipp har jag suttit och filat på och haft roligt åt massa kvällar. tyvärr är det massa inside-joke som hör till det. men jag bjuder på klippet ändå. här är jag!



och detta var hennes kommentar till detta, sådant värmer: "Agnes! hahahaha! GUD SÅ FINT, bäst helt enkelt. Och vad snitsig du har blivit, eller så var det den häftiga hastigheten, men jag väljer att gå på det första faktiskt. Åh
en sån fin födelsedag har idag ♥". tacktack, du rockar.

nervositet skala 3:1

dör.
om två timmar ungefär ska jag stå och hålla det dä jävla talet.
har inte kunnat sova ordentligt, bara drömt konstiga drömmar som gick ut på att det var stressigt och läskigt.
mår illa och har ont i magen.
hjärtklappning.
så himla himla nervös.

gullegullan koko som en gök - koko!

så himla otaggad och taggad till imorgon.
imorgon ska jag göra bus, jag ska träffa min fina vän josefine, jag kommer ha avklarat muntliga nationella och jag kommer inte ha ångest över det längre.
å andra sidan ska jag hålla det muntliga nationella. och jag är ett hopplöst fall när det gäller sådant. press och stress och ångest och panik!!!
men mest är nog morgondagen bra.


galet häftigt fet bara


vaknar, känner mig trött och till och med lite full så jag tar mig för pannan



loosers som inte har tigerslingor i hela håret. det är liksom det nya ropet. snart ska jag gå på en himla värd lektion och det är det som händer idag. sedan ska jag ju cykla till stallet också. första långa cykelturen för i år, hoppas på lite sol kanske. det skulle ju inte sitta fel i alla fall.

LÅT HONOM INTE TA DIG!!!!

http://open.spotify.com/track/0xpLRg6NMZdwqLYglg1bGh

känslan då allt känns så avlägset och långt borta och när man vet att man skulle gjort det bättre nu än man hanterade saker då.


tjaaa

har slingat håret så att jag har någon obestämbar hårfärg i orangeblondbruntigeraktigt. men det rullar och rockar och är chill. har shoppat loss på choklad och nu ska jag städa rummet och dansa tokigt och vika tvätt och hålla tal för mig själv och jag är fan rätt bäst ibland.


whoa

ska gå upp ur sängen nu och åka till jobbet, galeeeeet. har varit vaken sedan halv fem och inte kunnat somna om och inte velat heller för jag drömde en sådan fin dröm att det vore dumt att somna om och glömma den. så nu är jag lite sömnig, men vad gör det liksom?


åhå

så himlahimla mysigt fika med min fina vän josefine idag. och nu ska jag snart sova för jag jobbar imorgon. jag som alltid brukar känna att "nej, jag orkar inte jobba" känner mig riktigt redo för det. och inte alls sådär tröttdeprimerad dagen innan. för livet är så bra. och jag tycker det är så skönt att ligga hemma en fredag efter en stressig vecka. det var allt jag hade att säga. fast nä, så var det ju inte. glömde berätta att jag slog carros rekord på ett spel på facebook och nu är jag klad hest!!!!!!!

dreaming of you

har avklarat en del uppgifter i skolan nu vilket gör mig lättad och så har jag varit i staden med en fin vän och det var skönt och så blåste jag nästannästan av cyklen när jag cyklade hem idag. det var helläskigt och jag var tvungen att stoppa båda fötterna i marken och rädda mitt liv och så gör man här i sverige för att överleva storm. nu ska jag göra lite mer uppgifter och äta kinamat och tycka om livet.


http://www.youtube.com/watch?v=nmK5X4KtSzA&feature=related

hjärtat bankar extra hårt och jag vet verkligen ingenting. det är som om hjärtat slår för oss båda. och det gör det kanske. jag vet ju som sagt ingenting. jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte vad jag borde göra, jag vet bara att det känns precis som den här låten och att jag faktiskt är rätt säker på vad jag vill.

....................................

kan knappt äta är så stressad har magkatarr mår illa håller på att spy har inte någon ork till någnting och ändå är jag inte så deprimerad bara så himlahimla dödsstressad panik kommer inte kunna sova ikväll och kommer bara drömma mardrömmar och har fyra arbeten att skriva och hatar skolan rätt rejält mycket.

http://open.spotify.com/track/26rOa0qfGomnqGDSRSx4Xl

mina eftermiddagar ser likadana ut varje dag nästan. och livet leker och jag blir så glad ibland och så ledsen ibland.


http://open.spotify.com/track/10Ay2YT5rmxu3W6Jr3G7er

när man säger saker fort till sin vän så man slipper tycka det är lika pinsamt och när man berättar saker för människor och när saker kommer gå åt helvete.

mitt liv

jag dör för det känns som om det är så mycket man ska göra och mitt i allting ska jag åka till stallet och studsa och så just det så skulle jag ju vara nyttig och så hoppsan så dricker jag oboy för att jag måste ha socker. socker, hästar, jobb, svenska-tal, svenska-krönika, ekonomi-frågor, ekonomi-test, engelska-uppsats, ingen sömn, massa musik, hetsstressångest. sådant är mitt liv.

älskar hästar mest av allt i hela vida världen, hopphoppstuds, ska hoppa idag.

när man är såhär petig och rolig


för jag tycker det här var himla roligt. och för att jag är bäst. heheheheheheeeeeeee. försenad är jag snart också, för jag har inte gjort någonting vettigt än och jag borde åka om tjugo minuter. how nice! drömde att jag satt i trädkojor och blev jagad av vampyrer också. ytterst obehagligt.

kreativiteten flödar

varför blir man så kreativ på kvällarna? det är den stora frågan jag lever med just nu. planerade att gå och lägga mig tidigt och så bara ja, jag ska nog slå in paket och så pangbom så sitter man där och slår in paket till för sent och nu har jag börjat på collage. vad ska jag ta mig till? när ska jag hinna sova? håkan håller mig sällskap uppe i alla fall. och krunisen ibland. och min vän är i berlin, så avundsjuk. ska sitta och lyssna på tyska listan och låtsas att jag är där.

love out of lust

ööööh, trött på att plugga och då går jag in här och bah nähä inga kommentarer här så tråkigt. så då går jag in på facebook och bah nähä inga nya förhållanden eller någonting annat. så då sitter jag och filosoferar över livet och bara blir sådär i akutbehov efter kärlek och då blir jag sådär olyckligt kär igen. sådär i perioder. är trött på sådant. ja. jättetrött.

solsken och sopade gator

det händer inte så mycket i mitt liv nu för tiden på vardagarna utom skolan, därför ska jag gå ut på en promenix med min fina musik och se på det frina vädret som dök upp bara sådär pangbom på eftermiddagen och sedan ska jag återgå till skolarbeten. åh, så roligt och innehållsrikt mitt liv är.

it's kind of a funny story



ALLTSÅ. SE DEN!!!!!!!

förundran





förundras över hur jag kan ha lyckats få så fina och härliga personer i mitt liv. ikväll träffade jag två bra människor och vi pratade om manchester och annat väsentligt. allt är bra och nu ska jag bli nyttig, så ni kommer inte få höra så mycket om mina godisäventyr. men först ska jag fira denna nyttighet med att ikväll frossa med min godispåse.

yäh

inser nu hur mycket konstiga oförståeliga meningar och knäppa ord jag har i bloggen. that's how i make it more personal. just so you know why everything is krejzy.

fixar-agnes

gick ut igår ändå, för det duger inte att sitta hemma. man måste ju fånga dagar och leva livet och leva varje dag som om det vore ens sista och allt det där tjafset. som egentligen är rätt vettigt. det blev lite galet och jag bara fixade halva inne och drack och rökte och var glad. och så blev jag gangster, på riktigt. så nu har jag en ny framtid också, och det är ju himla härligt att framtiden är utstakad. massa rostmackor är vad jag sk ta i itu med nu. maaaat!!

snart ska jag bli rusa, yäääh





HAHAHAHA!

lite såhär ser mitt hörn bakom dörren ut nu:





när jag kom hem stod en sådan här hylla eller vad det är det kallas, i alla fall är det en perfekt förvaring för mina finskor och en fjärdedel av mina jackor och några av mina väskor och mina vänner som räddar livet på mig dåliga hårdagar. åh, vad jag älskar mitt rum. tror minsann jag ska bjuda in till fest snart.

god dag

nu är jag äntligen hem. helt mos och slut i huvudet. har gjort högskoleprovet och herreherreherregud så dåligt det gick såg jag nu när jag kommit hem och haft möjlighet att rätta. alltså resultatet jag kommer få ut på det här provet kommer jag ta med mig ned i graven - ingen kommer kunna få det ur mig. så dåligt gick det.  önskar att jag aldrig gjort det. det enda jag kunde var orddelen, ungefär så mmm jaa så lycklig. eller nej.

ser fram emot en kväll i lugn och ro med mig själv och mitt fina rum som blivit ännu piffigare. det är så piffigt att jag ska fota det. nu. och sedan ska jag byta lakan och så ska jag dammsuga och sedan kanske jag ska äta lite och så ska jag spegla mig lite och spela cube crasher och kanske se någon mysig film och kanske sms:a lite och kanske vara glad över sms:en och så ska jag kanske äta godis och mat och kanske dricka massor av vatten också. så intressant känner jag mig. säger ju att jag är död i hjärnan.

are you retarded, boy?



yääh, klockan är sex och jag lyssnar på billie the vision och har verkligenverkligenverkligen inte gjort någonting vettigt idag och inte just nu heller. eller jo, jag har ju faktiskt duschat, icke att förglömma det. men sedan är det inget mer vettigt. och jag är klar en timma innan jag ska gå, precis så mycket tid har jag.

tack svd

"Expressen lyckas både stava mobbning fel och göra en helt oförklarlig reklamkampanj. Vi tror att den går ut på att tidningen, som den senaste veckan ägnat sina löp åt Silvias förkylning och Björn Borgs ljumskbråck, tror att de ägnar sig åt granskande journalistik."

åh, vad det här gjorde min dag. för expressen är sämst och en himla äcklig tidning bara och det där med reklamerna är så sant att jag bara kände mig tvungen att hylla svd nu. för alltså - är det någon människa som ärligt kan säga att de förstår reklamerna som sitter överallt?

http://open.spotify.com/track/0Jvehpiy0S9gwuOYmzYj7Z

aah, nu flyger jag.

imorgon är det högskoleprovet och jag är inte speciellt taggad för jag behöver gå upp tidigt och sitta och tänka hela dagen. liksom, tänka är ju jobbigt. jag har dessutom inte speciellt stora förhoppningar på att jag ska klara provet bra, så det känns lite meningslöst. men lite nyttig erfarenhet är det ju.

idag ska jag mest fördriva tiden med vettiga och ovettiga saker tills jag ska träffa två fina flickor ikväll. lättare sagt än gjort, jag kommer ju inte på någonting utom att hänga med datorn och spela "cube crasher" på facebook!!!


pust och frust

gjorde en extreme makeover på en gammal vit klänning och vips så har jag helt plötsligt en helt okej nöd-studentklänning ifall det skulle börja krisa. gjorde lite listor och planerinar också och känner hur kreativiteten flöder. jag bara klarar av saker på löpande band, och det är väl bara att tacka och ta emot när man orkar göra sådana grejor. och nu är det nog dags att sova, trots att jag är ledig imorgon. slappa tjejen är här.


RSS 2.0