låt honom inte ta dig

igå var en sådär bra kväll när man är glad och har massa fina människor runt sig och mest inte tänker på någonting. idag är jag fetttt varm och svettig fastän jag har duschat. hatar baksmälla!!!!!!! så nu ska jag sitta och svettas och vara ofräsch med klassen vår allra sista dag innan studenten. det känns lite motigt, nu har vi ju roligt tillsammans mest hela tiden.

nu är vi taggade





hon är allt bra fin hon, den där anna.

livet

ligger och dricker cider på sängen till min jättebra spellista. just nu är det yelle. och jag har solat och mår bra och idag ska jag må bättre på länge. förresten har jag börjat skriva någon slags dagbok. det gör sinnet mycket lättare. jag är redo tror jag.

btw

idag hittade jag kanske mina studentskor. annars är de bara mina redan nu älskade sommarskor.
träskor liksom<3<3<3


gamlingdatorer

gick just in på sibas hemsida och skulle kolla på datorer. gick in på en kategori som tilltalade mig, för det stod "gamlingdatorer" på den. tänka att "nu var allt siba roliga och skojade till det" för att jag trodde att det skulle finnas datorer där som var lätta att använda och som skulle fungera bra. insåg att det var helt fel. det stod "gamingdatorer" fetstilt och fint och jag insåg att jag fan inte kan läsa.

du är för fin för mig

men jag vill ha dig ändå.

åh, dungen. om man ändå inte hade gubbskiva på samma dag som de spelar på grönan. ack så smärtsamt. jag får trösta mig med att åka och köpa skor idag. det här med att shoppa bort sina bekymmer har jag hört är bra. fast jag har inte så många sådana just nu. får hitta på lite, så det känns mer okej att slänga bort pengarna. fan, vilken bra plan. ska sätta mig och skriva en lista nu.

för han var en äkta hottentott

yo, har just räknat ut mitt snittbetyg. 19,3 känns helt okej i snitt såhär lagom till studenten, så nu kan jag ju faktiskt till och med "tagga till", som ungdomarna säger. först ska jag bara åka och mocka skit och ta hand om hästar i några timmar. FYFAN VAD NAIZ!

shoreline

hääj, det är snoriga agnes här. jag har pluggat, fått lite betyg, blivit intervjuad, varit på finaste studentmottagningen, varit med min påjke, jobbat och hostat, snorat och varit allmänt osexig. det är nog det ordet som beskriver mig bäst just nu - osexig. när jag är röd i ansiktet, svettas och fryser och hostar och snörvlar är det svårt att tro att jag faktiskt varit supermodell och popstjärna. man glömmer ju så lätt bort. nä, nu ljuger jag. jag har ju bara varit skådespelare och känd författare.

estland

nu är jag tillbaka! sjukare och snorigare och febrigare än på länge. men resan var himla trevlig och estland var ett fint land. lite gammalt och personligt - som gotland. jag antar att jag hade tyckt att resan var blad de bästa resor om jag inte mått så dåligt. men himla bra var den i alla fall.

nu ska jag sova några timmar, sedan är det dags att fira min finafina vän som tar studenten. och det är bara en vecka kvar för mig idag.


västerbron

här ligger jag och tror att det här är bästa tiden, så bara poff så åker jag på feber. det känns ju lagom planerat med resan och allting. men jag ska fan åka, fuck sjukdom!!!! alvedon och nässpray ska rädda mig <3<3<3

såhär fint kunde man ha det i manchester:





bilderna är tagna från fridas foton, för jag är en tjyv.



här är sista bilden på mig som rökare, för nu tänker jag banne mig sluta. inte sådär pangbom-bestämt, men jag ska i alla fall försöka på riktigt. det är en sak som är säker i alla fall. och åååh, vad jag längtar tillbaka. det var som att vi levde i en annan tid i en annan värld där borta.

för jag har det i mig

rätt naiz att jag far på äventyr med klassen till estland imorgon. ser fram emot att umgås med de fina vänner som jag inte träffat på länge nu och ser fram emot att träffa de gamla kära manchester-vännerna. ser inte fram emot att behöva visa mig ute med håret. jag kommer ju vara en skam för sverige som går runt såhär. men det är häftigt. faktiskt.

på planeringen för resan står det att det är obligatorisk karaoke på båten imorgon. åh, så jag längtar. älskar ju att sjunga. trots mig falska sångröst (om det ens kan kallas sångröst). men vet ni en sak? alla problem jag har känns rätt obetydliga just nu och jag känner att trots missfärgning av hår, halsont och falsksång så är nog den här tiden den bästa tiden.

för att ge er en uppdatering om läget:



sådär fast lite hemskare ser håret ut. och då har jag ändå kört i det där mojset som frisören rekommenderade. två gånger. kan någon bara ge mig ett normalt hår, liksomhallåvahbahliksom - vad är det här?!?!?!!!?!?

tja

jag har gulorangefärgat hår och ser mest ut som en misslyckad gullefjun. vet inte riktigt vad jag ska göra. hjälp?

svarade på en lista för att listor rockar

Matvanor:
Bästa maträtt? räkor alla gånger. och allt annat som jag ”lätt skulle kunna äta varje dag”.
Bästa efterrätt? jordgubbar med massor av grädde.
Bästa dryck?
Hatdryck och maträtt? vodka. och allt med lök i är min hatmat.
Bästa alkoholdryck? öl!!
Använder du smör på smörgåsen? gud ja.
Smågodis eller färdiga påsar? smågodis – bästa lösningen på beslutsångest.
Bästa soppan? räksoppa.
Favoritglass? twister och tip top.


Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? olika varje månad. kanske sisådär tusen kronor ungefär varje månad.
Har du mer skor än kläder? nä, det är ju kläder som rockar min värld.
Favoritplagg? klänningar man känner sig fin men inte för fin i. och svarta jeans. och skjortor på påjkar.
Favoritfärg på kläder? svart.
Favoritfrisyr: bulle på huvudet och tofs på huvudet och om det är en bra dag – utsläppt med en fin bena och luggen lite framåt.
Bästa mönster: spetsmönster och randigt.
Bästa accessoar: väska och halsband. Och mitt arvika-band såklart!!
Underkläder? vad svarar man på den här frågan? jag gillar underkläder, speciellt fina sådana. men jag gillar också nakenhet.
Hatplagg? allt med militärmönster!!! hatar miljoner gånger om.


Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? pluggar stenhårt. studenten snart och så kanske fortsatt plugg senare.
Vad vill du bli? allra helst skulle jag vilja bli en enhörningsägare. men jag tvivlar på att det kommer hända. så författare, konstnär, arkitekt eller art director är drömmar jag har. mamma vill jag bli också.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? min utbildning är jag nöjd med, mitt nuvarande helgjobb i stallet fungerar väl kanske.
Är lönen viktigast? nä, men att få pengar skulle inte skada. men allra helst vill jag bara vara nöjd.


Lite allt möjligt:

Har du barn? några stycken i källaren, men inga som är värda att gå närmare in på.
Är otrohet okej? nej, otrogna människor ska dö en plågsam död.
Älskar du någon? alla jättefina vänner i mitt liv och så såklart min familj. och mina favorithästar, faktiskt.
Betyder familjen mycket för dig? ja, den lilla familjen jag har.
Vart åker du helst på semester? england!! och irland.
Bästa klimatet? när man kan ha på sig byxor utan att svettas och klänning och strumpbyxor utan att frysa. och när det inte är för soligt och äckligt.
Hemmafest eller krogen? hemmafest. där man kan spela mina spellistor om och om igen och dansa hela natten. och hångla hur mycket man vill.


att se fram emot:

  • åka till estland med klassen.
  • ha betygen klara.
  • få lön.
  • gubbskiva.
  • ta studenten.
  • gå ut och dansa.
  • ledig sommar.
  • utflykter och picknics.
  • bada i havet.
  • göteborgs-resor.
  • way out west.

2

nu är jag hemma och jag har haft det bäst och så hoppsan svejsan så har jag visst pojkvän och ungefär en helt ny garderob och massa härliga minnen och bara allmän längtan tillbaka. fuck sverige, jag flyttar till england.

femton bilar

och nu är problemen lösta och jag känner bara en jättestor nervositet och lite rädsla för själva flygandet. sedan ska jag äta onyttigt i flera dagar utan att bry mig och så hade jag mest tänkt att köpa upp alla mina pengar på en ny garderob och så kanske jag ska må bra mest hela tiden.

.

åker till manchester idag. var taggad tills jag insåg att jag bara har mina trasiga converse och att det ska regna. med min tur och mitt immunförsvar kommer jag vara sjuk redan innan vi landat. nu vill jag mest stanna hemma.

lördag eftermiddag

sitter och äter ostbågar och är jättesmutsig och äcklig i samma kläder som jag har arbetat i. njuter verkligen - det här är vad livet går ut på. tänker fortsätta vara lika snuskig ett tag till. för jag har ju faktiskt tvättat händerna och det är det enda viktiga. yäääh.

Maria & José

"Men José väjer inte för någonting. Han är inte rädd för att ta i. Så kan det vara att älska."

"Men Maria har ingen aning om att hon blir älskad och omskött. Hon känner sig trygg och tillfreds. Då och då riktigt lycklig. Hon tror att det bara ska vara så. Hon vet inte att en liten man offrar allt för henne."

och om man får drömma

skulle jag vara bra på att göra musik och att sjunga. jag skulle döpa mig till "hjärtat" och jag skulle sjunga med häftig röst till mycket fioler, bas och klinkande ljust piano. akustisk gitarr och munspel skulle vara givet också. när jag gjorde mina framträdanden skulle jag ha en darth vader-mask och jag skulle rocka varenda jävels liv.

låt oss fly

så trött på människor som inte utför de uppgifter de får. då slutar det ändå med att jag sitter där med hjärt- och magont och stressar. så trött, så trött. ge mig ledighet och allt det där som hör till. tack på förhand.

(och pspsps. nu ska inte hela jävla sverige ta åt sig av vad jag skriver och börja tjura. ofta känner man ifall man dragit sitt strå till stacken och då är man också berättigad till att tycka att man gjort det. dsdsds.)

drops in the river

vill bara pausa allting nu. ett litet tag. sedan kan det få fortsätta att vara precis som det är, för allting är planerat och bra och fint. har planer lagom fram till sommarens slut och det känns ju bra och trevligt. då har man alltid någonting att se fram emot. och åh, jag är så glad. men en paus, precis i de här dagarna skulle inte sitta fel. och ändå vill jag bara att dagarna ska gå fort, så fort så att manchester-resan kommer närmare.

kan vara den bästa video jag sett



och ps. han är ju helt galet snygg. en riktig man. mums.


så fint och bra och rätt


heartbeats

lyckan när man har fått tillbaka sin dator och äntligen kan sätta igång att arbeta är obeskrivlig. jag känner mig så lugn nu. nu kanske allting löser sig. faktiskt.

boom boom boom

för att allt är så fint. ikväll ska jag festa i pyjamas och dricka öl och det känns som en bra plan.

.

what shall we do with the drunken sailor? INGEN ANING, MEN HAN ÄR FETT IRRITERANDE OCH VÄGRAR ATT LÄMNA MIG IFRED!!!!!

hey baby allt såg dystert ut

vill ha godis och massa bra böcker och kanske lite mineralvatten med päronsmak på det. sidenlakan och en mysig pyjamas skulle inte sitta fel heller - det gäller ju att leva ett glamouröst liv. en väl fungerande dator och avklarade arbeten skulle heller inte sitta fel såhär på fredagsmiddagen (vet inte om den här tiden kallas 'eftermiddag' eller 'kväll').........

idag är det star wars-dagen. tänker fira det med att ha sett star wars i måndags och se det imorgon också. de allra riktigaste filmerna. det tycker jag räknas faktiskt.

och jag återupptäckte laakso idag ochdet känns bra och trevligt och så. nu ska jag gå och läsa självbiografin "stockholmssyndromet". det är en mycket intressant bok. adjö.

åh

lite så känns det ibland.

(jag lever fortfarande och gör ungefär samma saker som alltid fast jag gör dem kanske litelite bättre nu än annars och mest mår jag helt okej och bra hela tiden)


RSS 2.0