åååh

imorgon publiceras uppgiften för arkitektprovet. jag är så nervös att det snurrar i huvudet och bultar i hjärtat och jag vet inte vad jag ska göra. egentligen vill jag inte att alla ska veta att jag ska göra den, för det betyder ju att alla vet att jag misslyckas sedan också. men eftersom så många vet är det ju lika bra att berätta det. och den som skriver att jag kan klara det, utan att de har någon koll på hur svåra uppgifterna är kommer jag bara avliva. jag vill höra äkta pepp. annars kan det lika gärna vara.

jag vill vara din, margareta

har haft en himla trevlig helg. pyjamaspartaj, mys och gos med katten och hänga uppe hos en vän och se på grotesco och youtube-klipp till halv sex på morgonen. och idag är det fika med mina tre favoritvänner. lov är allt bra.

until we bleed

ååh, har så bra vänner. det gör mitt liv bra. allt är rätt bra just nu. utom den där klumpen av saknad. men så länge man håller igång och inte fastnar på profilen på facebook jämt och ständigt fungerar det. det är när man stannar upp och tänker som det går åt helvete. och jag vill ha dig. tror jag.


susanne

när ens finafina vän spontanföreslår hundpromenad och man går ut på promenad i pyjamas klockan nio en fredagkväll. när man kastar snö åt hunden och ramlar runt lite. när man viker sig av skratt och skrattar åt de mest oväsentliga grejorna. när man mår bra. jag förstår inte att jag har så bra vänner som jag har.

nature

om det är någonting jag älskar så är det naturprogram. det är alltid så fina bilder med på naturfilmerna, och man får lära sig så vettiga saker. till exempe har jag lärt mig att havet tar upp mer koldioxid och att det är dåligt för havet för att det blir svårare att bygga skelett, vilket gör att korallerna dör. så tänk på det nästa gång ni inte källsorterar och när ni väljer bilen framför att gå.

så fint


mysigt

jag har en sådan fin vän. hon skjutsade mig till dörren idag, för att jag hade ont i magen. många skulle kanske ha medlidande men sedan ingenting mer. men denna unga dam bara skjutsar mig fram till dörren och är jättesöt. då vet man att man har tur med vänner. och det bästa av allt med henne - hon tar ingen skit.

till er

ibland finns det människor man bara tröttnar på. som är tråkiga och tjuriga och som inte kan bjuda på sig själva. när alla andra skojar och stojar och stimmar sitter de där bredvid och bara förstör stämningen. och jag blir så irriterad, för jag förstår inte att det ska vara så svårt.

sedan finns det de där jättehärliga människorna. som man skrattar sig igenom dagarna med, eller nätterna för den delen, och som man bara mår bra av. som kan få en att skratta konstigt, gråta av skratt, trilla av stolen av skratt och bara känna sig bubblig i magen. som man vet kommer finnas kvar i minnesbanken för resten av livet. som gör dagarna värda.

sådana människor är en del av livet. jag vill säga tack till de som är sådär härliga och får mig att må bra. och liksom såhär va, ni gör mina dagar roliga. och jag vill att de som förstör mina dagar ska gå någon annanstans och förstöra. men ibland går det ju inte alltid.

.

idag var jag med i en egen kärlekshistoria.

amen hallå



nu står vårt företag på uf-mässan. vår monter är himla bäst. vi har godis och soffa, behöver jag säga mer? och så har vi såklart roligt. så kom dit och hälsa på och hångla lite med mig vettja'.

efterlyses: medlidande



uhu, vad jag mår dåligt. ack ack ack.

världens bästa frukost



jordgubbar, äpplemos, havregrynsgröt och gul kiwi/mangostan-juice. lyxlördag.

----

alltså, jag mår så bra men så dåligt. och jag har massor av saker som ska göras de kommande dagarna. för helvetes jobbigt att minnas allting.

but i know you've brought a bottle of wine

idag har jag hängt i skolan längre än nödvändigt, snorat massor, nyst sönder ögat och därav gråtit massor, ätit kinamat och målat. har börjat måla och skriva i massor. och det är så härligt. snart blir det på spåret och chips. sedan har jag planerat att antingen läsa harry potter hela natten eller att skriva lite på en novell. världens bästa fredag.

oh, get me away from here i'm dying

efterlyser en spellista för arvika detta år. orkar fan inte göra en själv. det jag orkar göra är att klaga över hur dåligt jag mår, vara yr, vara snorig och hosta något elefantligt. helt galet sjuk över nästan en dag. och blir svimfärdig när jag stiger upp. vill ha hamburgare och kall saft. istället blir det honungsvatten. för vi har fan ingenting annat hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://open.spotify.com/track/0NCDAKPW7FyTlvyPlLqetm

nu för tiden ligger jag mest och funderar över livet, hatar livet, älskar livet, är splittrad, är kär, är inte kär, har planer för framtiden, vågar inte hoppas på framtiden och allre helst skulle jag vilja pausa allting för ett litet tag och sitta i mitt rum med fin musik och måla.


ey

imorse när jag steg upp låg det en elle-tidning adresserad till mig på köksbordet. det har redan gjort min dag.

har en himla bra alla hjärtans dag







har ätit pizza med bearnäsås, glass, jordgubbar och sovit istället för att se på star wars och bara haft en vanligt trevlig kväll med susanne. eftersom jag är så trött hade det nog inte fungerat att ragga upp näågon snygging att hänga med. då är det tur att man har en fin vän som kan stå ut med att man ligger och dregglar på soffan. vad fan ska man med kärlek till när man har en sådan? susanne, du är bäst.


ubåt



igår var himla trevligt. fick en pojkvän för ett tag. men ingenting man ska ta seriöst på. men fina sms - det fick jag. det sista jag fick av min "pojkvän" var 'ja det låter grymt, men nu ska jag sova. godnatt min söta flickvän!'. och det var fint, även om det bara var för en kväll. och han heter inte johnny. men i alla fall, jag hade himla roligt igår. allt annat sådant där "care" kan ni läsa på den andra bloggen. där är det lite roligare att skriva.

två parkeringar ifrån

ikväll blir det partaj gånger två. först ska jag fira min käre mormoder på 70-årsfest och sedan ska jag ut med mitt ex:s vän. och det låter jättekonstigt kanske för vi har bara träffats två gånger, men hon är himla trevlig och snäll så det blir nog kult värre. och att jobba idag gick som smort, alldeles härligt var det. och jag är inte så himla trött tror jag.

här gott folk

här har ni en video jag gjorde. så himla tråkigt. över 800 bilder är med. kult.


F5

har haft en himla bra men en himla dålig dag. just nu känns det som att det faktiskt är rätt svårt att ha en helt bra dag, är så mycket som drar ned mig samtidigt. men ikväll ska jag i alla fall smocka i mig ostbågar och se på film har jag planerat. och imorgon ska jag jobba och fira min mormoder. 70-årsfest. FEKKE! fekke är ett så fult ord.



så himla ful, men jag diggar det. är det fredag så är det. fredag kanske är dagen då alla borde bjuda lite mer på sig själva.

HÖR UPP!

JAG TYCKER ATT FOLK SKA SLUTA HATA SÅ MYCKET. SNÖN ÄR BRA - DET SKULLE VARA VÄRRE OM VI ALDRIG HADE NÅGON SNÖ HÄR! NJUT AV DET, FÖR FAN.

hörrni

lyssna.

i bless the rain down in africa

nu är jag äntligenäntligenäntligen klar med provet. känner att jag kan slappna av nu. och nu behöver jag inte plugga alls, kan bara kämpa på med min hjärtsmärta och min nacksmärta. ska bara ligga i soffan och vara arg på livet och på allt. men det kommer bli bra.

...

att berätta allting och inte få någonting tillbaka.


såhär ser jag och mitt eländiga nackspärr ut just nu



och det här är den mest framifrån-bilden ni kan få eftersom jag inte kan vrida på huvudet mer och inte orkar vrida på datorn. alldeles för ansträngande.

längtan skala 3:1

jag hatar att jag är så sårbar nu och att du inte förstår vad du gör med mig. det är bara förstört. allting.

n

jag gör allt annat än plugga när jag ska det. igår tog det mig en timma att öppna dokumentet, sedan blev det lite oxie, lite chatt, lite musikletande och musiklyssnande. och efter det så bara gav jag upp. hatar att plugga. när man inte förstår något kan man ju liksom lika gärna strunta i det. det här var dagens "care"-moment. tack för mig. idag ska vi äta raggmunk i skolan, jag ska på äventyr till ungdomsmottagningen och jag ska äta potatis och bernäsås till middag.

det här är dagsens sanning

  • jag har en röd prick i mitt öga för att jag är trött.
  • jag är trött.
  • jag lyssnar på en låt om och om igen.
  • jag är färdig med allting men ska inte gå förrän om tre kvart.
  • min dator dör snart.
  • när min dator dör ska jag läsa harry potter.
  • när datorn blivit laddad igen i skolan ska jag skriva ett boktips här.
  • den planeringen är nog första gången för den här bloggen (att planera ett inlägg alltså).
  • jag har redan borstat tänderna en gång nu, men ska göra det en gång till snart eftersom det är så skönt och bäst.
  • jag har mössa på mig, som vanligt.
  • jag kanske ska till värmland på sportlovet.

någon gång måste du bli själv

har haft en av de absolut bästa helgerna på länge. med undantag jobbet var allting perfekt. har träffat alldeles för många fina personer den här helgen att det nästan är svårt att förstå. tack, alla, ni är himla bra. det bästa med helgen är att jag haft så mycket att göra att jag knappt hunnit tänka. det är klart, det finns i bakhuvudet men tankarna hinner aldrig komma till punkt.

jag har dock haft den här låten på hjärnan hela helgen. för det är faktiskt så det är. för någon gång måste du bli själv.

silent shout

igår var himlans trevlig. spelade bilspel och krigspel på tv, spg på ponnyakuten, rökte vattenpipa, gjorde nästan en rökring och spelade oxie. till fyra på morgonen, sedan tyckte jag att det var dags att gå hem. och nu är susanne här och vi ska ned i källaren och sedan baka sockerkaka och umgås och sedan kommer ringo också. så himla många roliga grejor!


revolutionär och spontanitet

jag satt och var uttråkad och tänkte att jag faktiskt är ledig imorgon. då måste man ju göra något kul av kvällen. så nu ska jag åka och röka vattenpipa med johan. ska lära mig rökringar, en gång för alla nu. så imorgon vid den här tiden ska ni få höra på grejor.

ja

idag fyller min bästaste pappa år och det är det enda som fått mig upp ur sängen idag, när vi sjöng och gav honom presenter. annars har jag mest ätit smågodis, ost och sett på 500 days of summer och star wars. den här helgen har varit en riktigt härlig toppenhelg. och ikväll ska vi gå och äta kinamat för att fira honom. och jag är ledig imorgon. hur bra är inte det på en skala?

tainted love

har varit med världens bästa vän och nu är jag glad på riktigt. vi poppade loss till världens bästa lista, spelade schack, åt godis, fick matkoma, var bäst och ännu bättre. hittills har helgen bara varit fylld med fina människor, vill bara att ni ska veta hur mycket jag uppskattar er.


g'day mate



join the dark side and you will become one of those who are extremely cool without trying. take me for example. i just get up a saturday morning, get dressed and pangbomcrash i am mister cool. and all this because i have joined the dark side. respect.

take on me

idag har jag haft en fin kväll med fina människor med mycket skratt och bara fina saker. charader, sing star (ytterst lite sång) och kärleksfilm. allt känns så bra när jag är med sådana som får mig glad. och åh. mitt liv är så rörigt. det ska ni alla ha klart för er.

.

inte kunnat sova, bara drömt elaka drömmar, kan inte äta för att jag mår illa. och jag känner att snart brister det. är det så här det börjar och slutar?

ni som fångar hajar bara för att få fenorna för att tjäna pengar, låter hajarna plågas och lida medan ni skär av fenorna och sedan slänger tillbaka hajarna i havet, utan fenor, med massa blodförlust och halvlevande. till er vill jag säga en sak - dö. jag hatar er. ni är inte mänskliga. och någon dag ska ni dö en plågsam död. idioter.






låt floden komma

att tänka över livet. vad som är värt och vad man kan strunta i. att komma fram till att oavsett hur bra livet är så mår jag inte bättre för det. att tappa all ork och motivation. att bli ledsen för småsaker. att skratta och må bra med fina människor i skolan, att bara tappa allting så fort jag får tid att tänka eller att vara själv. att vara rädd för sig själv och vad jag gör.

du

så glad så ledsen så pigg så trött så förstörd.


1

ibland känns det som om en del personer alltid kommer stanna kvar i huvudet. och som om man aldrig skulle kunna ge bort sitt hjärta helhjärtat, för att en liten del av det tillhör en annan. det skrämmer mig. jag kanske hittar någon som är perfekt, men sedan kommer hela hjärtat inte följa med. och då blir allt raserat. igen. när ska allting bara fungera bra?


.

chock. hjärtklappning. illamående. ledsenhet. att kärlek man inte visste om ändå kan kännas så. att saknad bara visas när det är för sent. att allting bara är förstört.

det är med stolthet jag presenterar: ett intressant inlägg!

  • jag åt massa knäckemacka till lunch.
  • jag snubblade i trappan flera gånger idag.
  • jag somnade under lektionen i internationell ekonomi och drägglade på mitt datorfodral.
  • jag gick just och tog ut min pizza ur ugnen och ska nu se på project runway.
  • jag ska åka till stallet och rida senare.
  • obsobs, glömde berätta att pizzan är en margharita med massa extra-ost som jag lade på.
  • räddaren i nöden (en bok för er okunniga jävlar) kan vara en av de bästa böcker jag läst.

så himla sött bara


RSS 2.0