ok

och alla bara säger att de är så lyckligt lottade när det kommer till vänner, att de inte kan välja bästa kompis, att de bara älskar alla sina vänner. och jag bara känner att "jaha, ok". själv så känner man ju ingenting just nu. söndag är ju bra.

btw; idag hatade jag mitt liv lite pga missat tåg och så bara helt plöstligt insåg jag att jag hade tid att handla bulle och varm choklad och ba "ok, livet är rätt bra". som en förstärkning av dessa tankar satt det en man bredvid mig som spelade upp beatles-låtar på sin dator och jag ba "ok, livet är bäst".

Kommentarer
Postat av: dan

Svar: På riktigt är Halloween den 31 oktober. Då firas den av amerikanerna. Svenskarna brukar dock ha Halloween-fester i helgerna i skarven oktober-november ;)

2011-10-30 @ 16:21:44
URL: http://danandersson.blogg.se/
Postat av: dan

Svar: :) Antar att du inte var ironisk i det du skrev? Jag är antagligen den enda jag känner till som ser allvaret i skräckfilmer och den enda som skulle skriva en längre text om saken.Vad menar du med att du aldrig skulle kunna se en annan skräckfilm än The Shining? För att du hatar genren eller för att du tycker de är läskiga?

2011-10-30 @ 18:53:21
URL: http://danandersson.blogg.se/
Postat av: dan

Vilket inlägg du skrivit föresten! Alltid på alla bloggar står det hur bra alla mår och hur fina cupcakes de bakat eller hur fint deras nya skrivbord är. Men det är ju så här dagarna ser ut!

2011-10-30 @ 18:56:41
URL: http://danandersson.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, fint!

2011-11-03 @ 09:19:39
URL: http://vinternoll2.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0