fem saker man kan se på facebook om man är observant:

1. de olyckligaste personerna är de som skriver de glättigaste statusarna. ni vet de där statusarna om allt roligt de gör och om hur kul allting är i deras liv. det här syndromet visas tydligast bland de nydumpade. lite som att de vill visa hur kul de fick utan den där speciella personen helt plötsligt. det här brukar hända över en natt, fort ska det gå.

2. det är även dessa olyckliga personer som gör flest uppdateringar. att uppdatera minst fem gånger per dag tror jag är någon hemlig överrenskommelse mellan dem.

3. alla nyblivna singlar byter profilbild samma dag eller dagen efter att förhållandet tagit slut. vad är förklaringen till detta? typ "hej, nu visar jag verkligen att jag är snygg och singel"? eller kanske är det för att alla som är i ett förhållande har en profilbild som visar när paret gullegullar (och jag säger inte att det är fel att gullegulla nu).

4. facebook är fyllt av sådana som är uppmärksamhetssökande. hur man kan se det? man ser att de skriver ut hur dåligt de mår och hur allting i deras liv suger. kom igen, om man är djupt deprimerad känner man inte för att offentliggöra det. och allra minst på facebook. nej, vi ser igenom er, bitches.

5. en del verkar använda facebook som en chans att marknadsföra sig. detta gör de genom att ha ungefär en miljon olika profilbilder. dessa bilder är oftast bara på ansiktet och halva brösten. det ska alltid vara halvnaket och den här typen av marknadsföring är det mest flickor som använder sig av. antal profilbilder ökar med dagarna eftersom de byter profilbild ungefär varannan dag. vad är anledningen till det? bekräftelsebehov?


Kommentarer
Postat av: Nicole

AASBRA!!!

2011-06-08 @ 10:32:03
URL: http://knasflickans.blogg.se/
Postat av: livets ört

instämmer!!

2011-06-08 @ 11:09:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0